Haberler

Rize?de Göçük Altında Kalan Işçi Yaralandı

Rize'de göçük altında kalan işçi yaralandıRİZE'de, '15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda başlatılan yenileme projesi kapsamında yapılan kazı sırasında oluşan göçükte vücudu kısmen toprak altında kalan 43 yaşındaki Yakup Karali yaralı olarak kurtarıldı.

Rize'de göçük altında kalan işçi yaralandı

RİZE'de, '15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda başlatılan yenileme projesi kapsamında yapılan kazı sırasında oluşan göçükte vücudu kısmen toprak altında kalan 43 yaşındaki Yakup Karali yaralı olarak kurtarıldı.

Olay, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda saat 12.15 sıralarına meydana geldi. İşçilerden Yakup Karali, kazı çalışmasıyla açılan yaklaşık 3 metrelik çukurda aniden toprak altında kaldı. Vücüdunun bir bölümü toprak altında kalan ve çevredeki işçilerin yardımıyla kurtarılan Yakup Karali'ye sağlık görevlileri müdahale etti. Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karali tedavi altına alındı. Ayağında kırık olduğu belirlenen işçinin hayatı tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Bu arada, olayın meydana geldiği yerde önceki gün yapılan kazı sırasında açılan çukurda bir işçi çalışırken küçük çaplı göçük meydana gelmiy, kayda alınan görüntülerde o anlar da kısa süreli panik olmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title