Haberler

Rizeli İş Adamını Aracında Vurdular!

Güncelleme:

Rize'de bir iş adamı, aracının içinde başından silahla vuruldu. Olayla ilgili 1 şüpheli aranıyor.

Rize'de bir işadamı, aracının içinde başından silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Polis, olayla ilgili şüpheli bir şahsı arıyor.

ARACININ İÇİNDE İNFAZ

Olay, dün akşam saat 22.30 sıralarında Çiftekavak Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye, göre, iş adamı Muhammet Abdullah Yumuşak (62), sahil yolunda aracının içinde başından silahla vurulmuş olarak ölü bulundu.

ALACAK - VERECEK MESELESİ Mİ?

Polis olayla ilgili şüpheli İ.S.'yi ararken, İ.S.'nin iş adamı Yumuşak ile konuşmak için buluştuğu ve aralarında alacak verecek meselesi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

mehmet altay almanyaMobil-ANDROID:

turkiyede herkeste silah var tam mafia olduk akp bunlari gormuyormu önune gelen sokakta birini furuyor bu olaylar hep turkiyede oluyor duydunuzmu bir ulkede oluyormu bu uyuma akp akp uyuma

14
7
yanıtYanıtla
Kara halilMobil-IOS:

Cok para insani canindan ediyo bazen. Yazik

8
3
yanıtYanıtla
of lumobilWeb@haberler.com:

Akıllı olmakta fayda ben bi deli tanırım o da namlunun ucun daki deli bu işler memlekete bakmaz adam anasından doğar çok adam tanıdım yok buralıyım yok şuralıyım bıcağı çektimi tatar ramazan gibi bembeyaz olurlar tamam abi diye doğusundan batısına kuzeyinden güneyine farketmez o yüzden birisine dersin ki ben buralıyım belki tırsar ama delikanlı birisine rast gelirsen kardeş bize kafa kağıdı lazım değil sen onu nüfüs müdürlüğün de kullan der

8
3
yanıtYanıtla
DoganMobil-IOS:

Siz mahkemeleri kaldirin halk suclunun cezasini kendisi versin biraz temizlik yapilir turkiyede millet masallah polat alemdari gecti helal bee

6
2
yanıtYanıtla
bossmobilWeb@haberler.com:

laz ne demek

3
4
yanıtYanıtla
Memoli:

Hayret , resimdeki tabanca dan kursun kovanla beraber cikiyor , o nasil bir tabancaymis öyle

3
3
yanıtYanıtla
XmanmobilWeb@haberler.com:

Genelde vurulan haksizdir

5
0
yanıtYanıtla
Anti Akpkk:

gericiler

3
1
yanıtYanıtla
Svs Mobil-IOS:

Ayıp ya

2
1
yanıtYanıtla
Yiğit turhanMobil-IOS:

Amerikada 1 kişiye 3 silah düşüyor. Ne alaka AKP ile geri kafalılık etmeyin. He devlet önlem almakta imtina ederse zaten kendi ayağına sıkar.

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title