Haberler

Rize'de Ambulansın Çarpması Sonucu Ölen Öğretmen

Rize'de kalp krizi geçiren hastayı almaya giden ambulansın çarpması sonucu ölen öğretmen Songül Ayan için okulunda tören düzenlendi.

Rize'de kalp krizi geçiren hastayı almaya giden ambulansın çarpması sonucu ölen öğretmen Songül Ayan için okulunda tören düzenlendi.

Boğaz Mahallesi Karadeniz sahilinde kalp krizi geçiren bir hastayı almaya giden M.Ç. yönetimindeki 53 DK 019 plakalı ambulansın geri giderken çarpması sonucu hayatını kaybeden Songül Ayan'ın cenazesi, Rize Devlet Hastanesi morgundan alınarak görev yaptığı Anadolu Sağlık Meslek Lisesine getirildi.

Okul bahçesinde düzenlenen törende Songül öğretmenin eşi Cahit, oğlu Ozan, kızı Ekin ve annesi Ayşe Ayan'ın yanı sıra mesai arkadaşları ve öğrenciler gözyaşı döktü.

Okul müdürü Mine Hacıömeroğlu, burada yaptığı konuşmada, çok büyük bir acı yaşadıklarını ve hayatındaki en zor görevin bu zor günde konuşmak olduğunu belirterek gözyaşlarını tutamadı.

Songül öğretmenin cenazesi ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, İl Mill Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kalender, milli eğitim çalışanları ve öğrencileri tarafından memleketi Trabzon'un Çaykara ilçesine uğurlandı.

Ayan'ın cenazesi Çaykara'da ikindi vakti sonrası kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Öte yandan olay sonrası gözaltına alınan M.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından Rize Adliyesine sevk edildi. M.Ç, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Rize Devlet Hastanesi Karadeniz Çaykara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title