Haberler

Rize'de Ak Gençlik Vekilleri ile Buluştu

AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "AK Gençlik Vekilleriyle Buluşuyor" adlı programda genç beyinler vekillerle bir araya geldi.

Üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği programda vekiller gençlerle sohbet etti. Vekiller, kendileri ve ülke gündemiyle alakalı konularda gençlerin sorularını cevaplandırdı.

Programa AK Parti Rize Milletvekili adayları Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak ile Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti İl Başkanı Muhammed Avcı, Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut, teşkilat mensupları ve çok sayıda partili genç katıldı.

Dünyada gençlere en çok önem veren siyasi partinin AK Parti olduğunu vurgulayan AK Parti Rize Milletvekili ve adayı Hasan Karal, "Dünyada en büyük gençlik organizasyonuna sahip parti AK Parti'dir. Gençliğe bu kadar güvenen ve gençliğin duygu ve düşüncelerine bu kadar dikkate alan, dünyada bir başka siyasi parti yoktur. AK Parti'nin kıymetini, önemini ve anlamını iyi kavramamız gerekmektedir. Gençler, ülkenin geleceğinin inşası noktasında çok önemli kilometre taşlarıdır. Türkiye, 2023 ve 2071 vizyonuna siz değerli kardeşlerimizin alın terleriyle beraber koşacaktır" diye konuştu.

Bütün bireyler olarak milli değerlere sahip olunması gerektiği ifade eden AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, "İktisatçı, eğitimci veya doktor olabiliriz. Manevi ve milli değerlerimize sahip olmak zorundayız. Eğer bunu yaparsak Türkiye'nin gidişi sizlerle çok daha iyi olacaktır" dedi.

"ESKİ TÜRKİYE'Yİ BİLİRSEK AK PARTİ'NİN DEĞERİNİ DAHA İYİ ANLARIZ"

Eski Türkiye'de yaşanan zorlukları okuyup anlamak gerektiğini belirten AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ise "Mutlaka eskiyi okumak, anlamak ve öğrenmek zorundayız. Eskiyi bilirsek AK Parti'nin değerini ve vakarını daha iyi kavrayabiliriz. AK Parti iktidarından önceki Türkiye'nin bütün arkadaşlarımıza anlatılmasını istiyoruz. Bu gün Türkiye güçlü bir şekilde ayakta duruyorsa, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti sayesindedir" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerine öz güven kazandırdığını belirten AK Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak da "O, bize öz güven kazandırdı. 'Türk mühendisi, Alman veya İngiliz mühendisinden daha iyi yapar' bunu bize O gösterdi. Ben İngiltere'de okurken, inşaat şirketlerinde çalışıyordum. Benim emrimde 3 tane İngiliz mühendis, 2 tane Kore'li mühendis vardı. Ben onlardan daha iyiydim ve kendimi daha iyi yetiştirmiştim. Bizim gençlerimiz bu gün onlardan daha iyi yetişiyorlar. Bize özgüveni yüksek, ülkesini seven gençler lazım" ifadelerini kullandı.

"PROJE FORMATLI DÜŞÜNMELİYİZ"

Gençlere projeci bakış açısına sahip olmalarını öneren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ise "Üniversitemizde okuyan gençlerimize ve serbest çalışan gençlerimize Rize Belediyesi olarak elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bilginin topluma aktarılması noktasında Üniversitemiz ile ve sivil toplum kuruluşlarımızla ortaklaşa birçok projeye imza attık ve atmaya devam edeceğiz. Günümüz artık proje formatlı düşünme günüdür. Hayat önümüzdeki zaman dilimi içerisinde projesiz adımlar atanlar için artık kapalıdır. Gençler olarak kendinizi hayata hazırlamanızı öneriyorum" dedi. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

HİKMET AYAR Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title