Haberler

Rize'de 200 Polisle Asayiş Uygulaması

Güncelleme:

Rize'de, 200 polisin katıldığı genel asayiş ve trafik uygulaması yapıldı. Çeşitli suçlardan aranan 3 kişinin yakalandığı uygulamada, 3 ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.

Rize Emniyet Müdürlüğü tarafından kentte huzuru ve asayişi sağlamak amacıyla, 200 polisin katıldığı genel asayiş ve trafik uygulaması yapıldı. Emniyet Müdürlüğünün çeşitli birimlerinde görev yapan polis ekiplerince, yaklaşık 2 saat süren uygulama kapsamında 600 kişinin üst aramasından geçirildiği ve 200 aracın da arandığı ifade edildi.

3 KİŞİ YAKALANDI, 3 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Çeşitli suçlardan aranan 3 kişinin yakalandığı uygulamada, 3 ruhsatsız tabanca da ele geçirildi. Uygulamaya İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı ve Asayiş Müdürü Selçuk Aldemir de katıldı.

VATANDAŞLAR UYGULAMADAN MEMNUN

Mustafa Özgen adlı vatandaş, AA muhabirine, Rize Emniyet Müdürlüğü'nün yapmış olduğu uygulamayı olumlu bulduklarını belirterek, "Bu uygulamalar gerekli. Her zaman bu tür uygulamaların yapılmasını istiyoruz. Sıkıntılı bir dönem var, herkes bunu biliyor. Hiç kimse bu uygulamalardan rahatsız olmasın. Rahatsız olanlar bu ülkeyi sevmeyen insanlardır. Biz vatanımızı çok seviyoruz" dedi.

"BİZİM İÇİN HİÇ SORUN DEĞİL"

Teoman Eryaşar da, "Bu uygulamalar ne kadar sık yapılırsa, biz o kadar rahat ederiz. Bizim için hiç sorun değil. Bu uygulamalardan çok mutlu oluyoruz, huzurluyuz" diye konuştu. Son yaşanan olayların kendilerini çok üzdüğünü ifade eden Eryaşar, "Biz bu ülkenin vatansever insanlarıyız. Bu olaylar bizi çok düşündürüyor. Ülkemiz çok güçlü ve çok büyük. Ümit ediyorum ki bu tür olaylardan çok rahat çıkacağız. Eski mutlu ve huzurlu günlerimize döneceğiz. Bu konuda hiç bir sıkıntı yok. Biz çok büyük bir milletiz" ifadelerini kullandı.



Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

doktor:

HDP liye karışmak sıkar biraz ödlekler

5
40
yanıtYanıtla
BAZİD:

tc devleti kürt halkına savaş açımış. ama boşuna 32 yıldır savaşla bu işin sürdürülemez olduğunu halen ögrenememişler

10
32
yanıtYanıtla
SavurluMobil-IOS:

Bekleyin geliyoruz Selahattin kürdi nin torunları geliyor önümüzde diz çökecek siniz

7
27
yanıtYanıtla
çayeli RİZE:

polis beylere rıca etsem önce dıyarbakırdakı sılahlar bi toplasalar ondan sonra rizeye gelseler fena olmaz

22
4
yanıtYanıtla
babaali:

rizeli güzel demiş helal olsun size

21
2
yanıtYanıtla
batili türk:

siz önce eskiya kürtlerden silahi alin ben cikip teslim edeyim doguda silahlar patlarken batidaki halktan silah toplayamassiniz siz bizi kürtlere yem etmekmi istioyorsunuz lan kime güvenip silahlanmayayim ben tavsan gibi avlaniyorsunuz poliside askeride ülkeyi bu teröristlerden temizleyemesseniz millet tedbirini alir kimse karsi cikamaz can güvenligi icin sart

17
5
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Gözünü seveyim başbakanım cumhurbaşkanım turizm bölgelerindede her gün uygulama yapın pislikler cogaldı temizleyin hatta girişlerini yasaklayın

14
6
yanıtYanıtla
Güney doğu:

Adam şizofreni olmuş rizeye bile güvenmiyor

4
15
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

teröristler istanbulun göbeğinde tören yaparlar bizim polislerde rizede silah araması yapar komik

16
3
yanıtYanıtla
Misafir Mobil-IOS:

Rizeliden vatana devlete polise askere zarar gelmez kendini feda eder onları korur

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title