Haberler

Rize - Cumhurbaşkanı Erdoğan Memleketinde Coşkuyla Karşılandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan memleketinde coşkuyla karşılandıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'dan helikopterle geldiği Rize'nin Güneysu İlçesi'nde hemşerileri tarafından coşkuyla karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan memleketinde coşkuyla karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'dan helikopterle geldiği Rize'nin Güneysu İlçesi'nde hemşerileri tarafından coşkuyla karşılandı.

Hemşerilerine seslenen ve 15 Temmuz'da ortaya koydukları tavır ve duruştan dolayı teşekkür eden Erdoğan, "F-16'lara, helikopterlerle saldıranlara, tanklara, toplara, silahlara karşı Allah'ın yeryüzündeki halifem dediği insanın duruşunu gösterdiniz. İstiklal Şairi ne diyor? 'Siper et gövdeni dursun bu hayasızca akın'. Millet gövdesini siper etti ve bu hayasız saldırıyı durdurdu. Ben bu milletimi alkışlıyor, taktir ediyorum. Milletimle iftihar ediyorum. Sizlere gerçekten çok teşekkür ediyorum" dedi, 2 gece ana ve baba ocağında kalacağını söyledi.

Konuşmasının ardından tokalaştığı vatandaşların yoğun sevgi gösterileri ile karşılaşan Erdoğan ve korumaları zor anlar yaşadı. Bazı hemşerilerinin isteklerini dinleyen Erdoğan daha sonra Merkez Mahallesi'ndeki evine geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Güneysu Trabzon Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title