Haberler

Rize Belediyesi Öğrencileri Karşılıyor

Güncelleme:

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde 2016-2017 akademik yılının öğrenci kayıtlarının başlamasıyla birlikte Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi şehre gelen öğrencileri karşılıyor.

Üniversite Zihni Derin Yerleşkesi içerisinde kurulan stantta faaliyet gösteren RİBEGEM, kültürel ve sosyal aktiviteler, gezilecek mekanlar, yurtlar ve daha bir çok konuda şehre ilk kez gelen öğrencilere bilgilendirmede bulunup, yardımcı oluyor.

Rize Belediyesi ile Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde yapılacak olan Resim, Kaligrafi, Halk Oyunları, Bilgisayar, Fotoğrafçılık, Dağcılık Grubu, Bağlama, Tulum, Kemençe ve Osmanlıca gibi faaliyet alanları hakkında öğrenciler bilgilendirilip isteyenlerin katılımları sağlanıyor.

Gençlerin katılıp görüşlerini ve fikirlerini sunabilecekleri meclis ve bünyesinde alt komisyonlarda şehirde yaşanan sorunlarla ilgili görüşler paylaşılabilecek. Eğitim ve Spor, Çevre ve Kent Sorunları, Kültür, Sanat ve Turizm, Bilim, Teknoloji ve Ar-Ge, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma ve Organik Tarım Araştırma komisyonlarında katılım sağlayan gençler fikirlerini ve önerilerini sunma imkanı bulacak.

Özellikle Rize'ye ilk kez gelen gençlerin şehirle aralarındaki uyumun arttırılması yönünde faaliyetlerini yoğunlaştıran RİBEGEM, birçok anlamda öğrencilere yardımcı olmayı hedefliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rize Belediyesi Bağlama Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title