Haberler

Rize Belediyesi Karla Mücadeleye Devam Ediyor…

Güncelleme:

Rize'yi etkisi altına alan kar yağışı sonucu tamamen beyaz örtüye bürünen ilimizde Rize Belediyesi karla mücadelede üst mahalleler ve şehir merkezinde devam ediyor.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap yönetiminde "Afet Koordinasyon ve Görüntüleme Merkezinde teknik ekip ile beraber yapılan istişareler sonrası çalışma başlatan Rize Belediyesi, karın etkisini gösterdiği ilk günden itibaren kararlılıkla çalışıyor.

Karla mücadelede 7-24 kesintisiz bir şekilde ekip ruhu ve kararlılıkla yürütmüş olduğu çalışmalar neticesinde vatandaşların mağdur duruma düşmemeleri için çalışmalar yürüten Rize Belediyesi, bütün ekip ve ekipmanlarını seferber etmiş durumda.

YOLLAR İŞLEV DURUMDA

Gece gündüz çalışmaların yürütüldüğü Rize'de ana arter yollar ve hastane yolları sürekli açık tutuluyor. Kış hazırlığı olan araçlar rahatlıkla seyir halinde ilerliyor. Toplu taşıma araçlarının aksamadan çalıştığı şehir merkezinde, vatandaşlar sorunsuz bir şekilde şehirde dolaşıyor.

Yaya vatandaşların kaldırımlardan rahatlıkla yürüyebilmesi için belediye kar küreme ekibi küreklerle yaya yollarında temizlik çalışmaları yapıyor

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İLE KOORDİNELİ ÇALIŞILIYOR…

Karla mücadele çalışmaları kapsamında gelen ihbarları değerlendiren Rize Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ile birlikte yürütmüş olduğu çalışmalar kapsamında 112 ihbar hattı üzerinden hasta bulunan evlerden gelen ihbarları değerlendirerek mağdur olan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi noktasında iş makinesi hizmetinde bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rize Belediyesi Reşat Kasap Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title