Haberler

Rize Belediye Başkanı Bakırcı, Çocuk Evi Açılışına Katıldı

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, çocuk evinin açılışına katıldı.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, çocuk evinin açılışına katıldı.

Özel Bahar Çocuk Akademisi'nin Fener Mahallesi'ndeki yeni yerine taşınması nedeniyle düzenlenen törene Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Nuri Gezmiş, İl Tarım Müdürü Adem Çekiç, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Karavin, Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Zeki Karataş ile davetliler katıldı.

Bakırcı, burada yaptığı konuşmada, günümüzde çocukların apartmanların arasına sıkıştığını belirterek, "Böyle olunca da enerjilerini atamıyor, sürekli stres içinde yaşıyorlar. Çocuklar bizim geleceğimizdir. Onlara iyi bir gelecek hazırlamalı ve iyi yetiştirmeliyiz"dedi.

Yeni açılan çocuk evinin oldukça güzel olduğunu ifade eden Bakırcı, belediye olarak bu tür yapılanmalara her zaman destek vereceklerini söyledi.

İl Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Gezmiş ise milletleri ayakta tutan ve ilerleten şeyin eğitim olduğunu vurgulayarak, "Günümüzde özellikle 0-6 yaş çocukların eğitimi büyük önem kazandı. Çünkü çocukların kişilikleri 6 yaşına kadar tamamlanıyor. Bu nedenle çocuklarımıza en güzel eğitimi vermeliyiz" diye konuştu.

Özel Bahar Çocuk Akademisi Müdürü Nazan Özkasap, küçük çocukların eğitiminin öneminin arttığı bir dönemde kendilerinin de çocuklara en iyi eğitimi verme gayreti içinde olduklarını belirterek, okullarında çocukların merak eden, keşfeden yapısına uygun bir ortam oluşturduklarını kaydetti.

Törende konuşmaların ardından katılımcılar, çocuk evini gezdiler.

- RİZE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title