Haberler

Rize Basınında Bugün

ZÜMRÜT RİZE: Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu ve Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın Rize Andon İçme Suyu Tesislerini gezdi.

Rize'de yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ZÜMRÜT RİZE: "Vali Hacımüftüoğlu Andon İçme Suyu Tesislerini gezdi" Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu ve Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın Rize Andon İçme Suyu Tesislerini gezdi.

GÜNEŞ: "Kamyonet denize yuvarlandı, sürücü hafif yaralandı" Rize'nin Çayeli ilçesinde denize yuvarlanan kamyonetin sürücüsü, kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu.

KARADENİZ HABER: "Mesleki eğitimde Rize Türkiye birincisi" Rize İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, Rize'nin yüzde 71,15 oran ile Türkiye genelinde çağ nüfusuna göre mesleki ve teknik eğitimin en yüksek olduğu il olduğunu söyledi.

FIRTINA: "Okumuşoğlu yeniden aday" Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazmi Turan Okumuşoğlu, Rize Üniversitesi'ni geleceğe hazırlamak ve yarım kalan işleri tamamlamak için bir dönem daha rektörlük için aday olduğunu söyledi.

- RİZE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title