Haberler

Rıza Çalımbay, Maç Oynanırken Sahayı Terk Etti

Güncelleme:

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kasımpaşa-Gaziantepspor maçının 43. dakikasında hakeme tepki göstererek sahayı terk etti.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kasımpaşa'nın Gaziantepspor'a 2-1 yenildiği maçın 43. dakikasında verilen penaltıya sinirlenip maç oynanırken soyunma odasına gitti.

HAKEME SİNİRLENDİ

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Kasımpaşa ile Gaziantepspor mücadelesinde tecrübeli Teknik Direktör Rıza Çalımbay, hakem Tolga Özkalfa'nın kararlarına itiraz ederek ilk yarının bitmesini beklemeden sahayı terk etti. Mücadelenin 41. dakikasında Kasımpaşalı futbolcu Titi'nin ceza sahası içinde Chibuike'ye yaptığı müdahalenin ardından Hakem Tolga Özkalfa penaltı noktasını gösterdi. Bu karara sinirlenen Çalımbay, bir süre itiraz ettikten sonra penaltı atışını izlemeden sahayı terk ederek soyunma odasına yöneldi.

PENALTIYA TEPKİ GÖSTERDİ

Hakem Tolga Özkalfa'nın ilk yarıyı bitiren düdüğü çalmasının ardından soyunma odasına yönelen hakemler ile Teknik Direktör Rıza Çalımbay bir süre konuştu. Sinirli olduğu gözlenen Rıza Çalımbay'ın penaltı kararına tepki gösterdiği ifade edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rıza Çalımbay Tolga Özkalfa Gaziantepspor Kasımpaşa Üst Manşet Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

MAHONİ:

KENDİ TOLGA ÖZKALFA HAKEMLİĞİ TOLGA ÖZÇIRAK

6
1
yanıtYanıtla
GERÇEK ÜLKÜCÜMobil-IOS:

BU LİG BİTMEYECEK BU MAÇLARINUEFAYA GÖTÜRELİM GÖRÜRSÜNÜZ KASIMPAŞA CEMAATÇİ DİYE DAMGALANDI HAKKI YENİYIR HER KONUDA REZİL OLAN AKP HÜKÜMETİ BU KONUDADA REZİL OLACAK UEFA VE FİFAYA YA SPORDA SİYASET OLUR MU AYIPMAYIP AYIP

1
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

O ADAMI BİLE DELİRTTİYSENİZ BRAVO SİZE

3
0
yanıtYanıtla
yörükoglu:

riza ülke futboluna zerre bir katkin yok ne sistemin var nede oyun anlayisin nerde kazma kasap var toplarsin artik kasimpasaya, ha birde yasli olmasini özelllikle dikkat edersin!!

1
0
yanıtYanıtla
ali duymaz:

Bence riza hoca hakli

0
0
yanıtYanıtla
ahmetMobil-ANDROID:

bakin basarisiz hocalarin siginacagi bir liman hakemler buna baskanlar futbolcularda dahil

0
0
yanıtYanıtla
asimetMobil-ANDROID:

fedsrasyon boraz hocalarin kulagoni ceksin hakeme bu kadar tepki verilmaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title