Haberler

Rıza Çalımbay: "Hedef Galibiyetti Ama Olmadı"

- Rıza Çalımbay: "Hedef galibiyetti ama olmadı"ANKARA - Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, berabere biten Gençlerbirliği maçı sonrası, "Bana göre oynanan oyuna baktığımız zaman beraberlik normal. Bugün hedef galibiyetti ama olmadı.

- Rıza Çalımbay : "Hedef galibiyetti ama olmadı"

ANKARA - Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, berabere biten Gençlerbirliği maçı sonrası, "Bana göre oynanan oyuna baktığımız zaman beraberlik normal. Bugün hedef galibiyetti ama olmadı. Neticede deplasmandan puan olarak dönüyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Spor Toto Süper Lig 27. hafta müsabakasında Gençlerbirliği ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Antalyaspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, basın toplantısında yaptığı açıklamada, Başkent'e galibiyet için geldiklerini belirterek, "Tabii Gençlerbirliği kendi sahasında iyi oynayan, iyi defans yapan bir takım. Maçın başında beklemediğimiz bir gol yedik ama oyundan kopmadık ve golü de bulduk. Fakat ikinci yarı olsun, ilk yarı olsun istediğimiz şeyleri bir türlü yapamadık" diye konuştu.

Maçın gelenine bakıldığı zaman müsabakanın beraberlikle sonuçlanmasının "Normal" olduğunu dile getiren Çalımbay, "Hedef galibiyetti ama olmadı. Neticede deplasmandan puan olarak dönüyoruz. Önemli olan şimdi kalan 7 tane maçı en iyi şekilde bitirmek, başka bir düşüncemiz yok. Ben takımından çok memnunum. Çünkü biz bu takımı 8.hafta 2 puanla aldık. Şu anda takım çok iyi bir yere geldi. Bu seneki hedefimiz ilk 10'un içinde kalmak. İlk 10 derken de en iyi yerinde kalmak istiyoruz. Onun için de ne gerekirse her şeyi yapacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gençlerbirliği Rıza Çalımbay Antalyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title