Haberler

Rıza Çalımbay: "3 Maç Kazanmak Bizi Havaya Sokmamalı"

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ligde bulundukları konumun halen iyi olmadığını, ayaklarını sağlam basmaları gerektiğini ve 3 maç kazanmanın kendilerini havaya sokmaması gerektiğini söyledi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ligde bulundukları konumun halen iyi olmadığını, ayaklarını sağlam basmaları gerektiğini ve 3 maç kazanmanın kendilerini havaya sokmaması gerektiğini söyledi.

Süper lig'de son 3 haftada aldığı 3 galibiyetle 11. sıraya kadar yükselen Antalyaspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Hasan Subaşı Tesisleri'nde haftalık basın toplantısını düzenledi. Deneyimli çalıştırıcı, 3 maç kazanmanın kendilerini havaya sokmaması gerektiğini dile getirdi. Rıza Çalımbay, Eto'o'nun da bugün Antalya'ya geleceğini ve yarın takımla birlikte çalışmalara başlayacağını söyledi

"Trabzonspor maçında baskı yememize rağmen çok iyi işler yaptık"

Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlayarak konuşmasına başlayan Çalımbay, "Trabzonspor ile geçen hafta çok zorlu bir maç oynadık ve iyi bir galibiyet aldık. Oynadığımız takım çok iyi bir takım. Bütün maç boyu özellikle maçın belirli bir kısmında baskı yememize rağmen çok iyi işler yaptık. İyi bir galibiyet aldık. O maç bizim için daha iyi olabilirdi ama kazandık ve bütün takımı kutluyorum. İnanılmaz mücadele ettiler. Defansif açından çok iyi mücadele ettiler" dedi.

"Adanaspor maçını kazanmak için her şeyimizi ortaya koymalıyız"

Ligde Trabzonspor maçından daha önemli bir maçlarının olduğunu belirten deneyimli teknik adam "Adanaspor maçı bizim için çok önemli bir maç. Bu maçta taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. Onların desteğiyle Adanaspor maçını iyi geçireceğiz. Bu maç geldiğimiz günden beri söylediğimiz final maçlarından bir tanesi. Bu maçı kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Düne kadar oynadığımız maçların hepsinin üstünde performans ortaya koymamız gereken bir maç. Bütün oyuncuların kapasitelerinin üstüne çıkması gereken bir maç. Trabzon gibi bir deplasmanda galibiyetle dönüyorsak Adanaspor maçını da kazanmamız gerekiyor. Trabzon maçı gibi Adanaspor maçı da bir final. Taraftar desteğine ihtiyacımız var. Onların bizi çok iyi destekleyeceğine inancım tam" şeklinde konuştu.

"Eto'o bugün Antalya'ya gelecek"

Eto'o bugün Antalya'ya geleceğini ve yarın takımla birlikte çalışmalara başlayacağını dile getiren Rıza Çalımbay, "Eto'o bizim kontrolümüzde İngiltere'de bulunuyor ve orada yaptığı antrenmanların hepsini biliyoruz. Bugün sabah orada bir antrenman yapacak ve sonra Antalya'ya gelecek. Kendisine bugünde orada bir MR çekilecek. İyiyse bugün gelecek. Ondan sonra kendisiyle konuşacağız ve kendisini iyi hissederse kadro da olacak. Eto'o, yarın yapılacak antrenmana da çıkacak. Kendisiyle konuşacağız ondan sonra karar vereceğiz oynayıp oynamamasına ama bugün kesinlikle Eto'o gelecek" ifadelerini kullandı.

"Transferi ben yaparım"

Transferi yönetimin mi yoksa kendisinin mi yaptığına dair gelen bir soruya Rıza Çalımbay şu şekilde cevap verdi:

"Transferi ben yaparım. Benim isteğim doğrultusunda yapılır. Ben buraya gelirken yönetimin projeleri önemliydi. Gerçekten çok iyi bir yönetimimiz var. Kendileriyle konuşarak her şeyi yapıyoruz. Oyuncu seçimi teknik heyetin doğrultusunda olacak. Onlarla paylaşılarak ve ortak karar alınarak yapılır. Burası bir kulüptür maddi açıdan da iyi olması gerekiyor. Her şeyden önce bana her türlü desteği veriyorlar. Bende o konuda yönetimden çok memnunum. Önemli olan birbirimize olan destektir. Yönetim ve bizim çalışmamız Antalyaspor'un menfaati içindir."

"3 maç kazanmak bizi havaya sokmamalı"

Her maçı kazanmak ve puan almak istediklerini de sözlerine ekleyen Çalımbay, 3 maç kazanmanın kendilerini havaya sokmaması gerektiğini söyledi. Bulunduklarını konumun iyi olmadığını belirten Çalımbay, "3 maç kazanmak bizi havaya sokmamalı. Ayağımızı yere sağlam basmalıyız. Herkes 1 ay önceki durumu aklına getirsin sıkıntılı bir süreçti. Daha yolun başındayız. Böyle maçları daha çok oynamalıyız. 3 maç kazanmayla bir şey olmaz. 2 maç kazanan yukarıya çıkabiliyorken, 2 maç kaybeden aşağıya düşebiliyor. Bizim devreye kadar 5 final maçımız var. Onlardan puan ya da puanlar almamız gerekiyor. Devre arasının da uzatılması bizim için çok iyi oldu. Bundan sonra oynayacağımız çok önemli bir maç var. Bizim ne olursa olsun Adanaspor maçını kazanmamız gerekiyor. Beşiktaş'ın dün Benfica ile oynadığı maçı örnek olarak vermek istiyorum. Orada Beşiktaş'a çok önemli bir taraftar desteği vardı. Bizde Antalyaspor onu yapacak güce sahibiz. Bizim Trabzon'da az da olsa bir taraftarımız vardı. Onları orada görmek bizi mutlu etti. Adanaspor maçında da onları yanımızda görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rıza Çalımbay Hasan Subaşı Antalyaspor Adanaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title