Haberler

Riva Yolunda Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı

Beykoz Riva yolunda su yüklü kamyonet ile karşı yönden gelen bir otomobil kafa kafaya çarpıştı, kazada 4 kişi yaralandı.

Beykoz Riva yolunda su yüklü kamyonet ile karşı yönden gelen bir otomobil kafa kafaya çarpıştı, kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, Beykoz Riva Mahmut Şevket Paşa mevkiinde saat 16.00'da meydana geldi. İddiaya göre Riva'dan Beykoz istikametine doğru seyir halinde olan Salim Kocukcu yönetimindeki su yüklü kamyonet ile karşı yönden gelen Atakan Yılmaz yönetimindeki otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin içerisinde bulunan 3 kişi ve kamyonette bulunan bir kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobil içerisinde sıkışan bir kişiyi kurtardı. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Kaza nedeniyle Riva yolu yaklaşık yarım saat çift yönlü trafiğe kapalı kaldı. Kazalı araçların çekilmesinin ardından yol trafiğe açıldı. Kamyonet sürücüsü Salim Kocukcu ise ifadesine başvurulmak üzere karakola götürülürken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Şevket Paşa Atakan Yılmaz Beykoz Riva 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title