Haberler

Rinoplasti Ameliyatı İçin Mesleğiniz Önemli

Op.Dr. Bülent Koç, kişinin kadın yada erkek olması, yaşı, mesleği, karakteri burun estetiği planlanırken çok önemli bir yer tuttuğunu söyledi.

Op.Dr. Bülent Koç, kişinin kadın yada erkek olması, yaşı, mesleği, karakteri burun estetiği planlanırken çok önemli bir yer tuttuğunu söyledi.

Rinoplasti Merkezi'nden Op.Dr. Bülent Koç, "Örneğin, bir politikacı veya sosyal lider ile bir sahne sanatçısının burnu aynı şekilde tasarlanmamalıdır. Birinde daha güçlü durması gerekirken, diğerinde daha estetik ve havalı durabilir. Aynı şekilde bir erkeğe burun tasarlarken daha güçlü görünen ve burun sırtı daha düz olarak tasarlanmalıdır" dedi.

Burun estetiği ile burnun tepeden tırnağa her şeyini değiştirilebileceğini belirten Koç, "Burun kemeri varsa burun kemeri alınır. Genişse daraltma yapılabilir. Dar ise genişletilebilir. Uzunsa kısaltılabilir veya kısa ise uzatılabilir. Basık bir burnun basıklığını giderebilir veya çıkık bir burnu biraz daha basık hale getirebilirsiniz. Burun estetiğinde gelişen teknoloji ile yeniliklerde hayatımıza girmektedir. Bunlardan biri de Piezo burun estetiğidir. Günümüzde hala burun kemikleri çekiç ve keski kullanarak kesilmektedir. Fakat bu yeni yöntem ile bütün bunlara son veriyoruz. Piezzo Rinoplastiyle hem daha başarılı sonuçlar elde ediliyor hem de hasta konforu artıyor" diye konuştu.

Koç, "Göz altı morluklarını ve şişliklerini de en aza indiren bu yöntem burun estetiğinin geleceği olarak görülüyor. Ayrıca kemik dokusunda yapılan düzgün kesiler sayesinde kemik daha iyi şekillendiri­lerek istenilen estetik başarıya daha fazla yaklaşılıyor . İşlem yapılırken çevredeki sinir ve damar yapıları neredeyse hiç zarar görmeyerek eskisi kadar orijinal ve sağlıklı kalmaktadır" şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Nisan'da Hastane ve Eczaneler Çalışıyor mu? Sağlık Hizmetleri Durumu Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title