Haberler

Rihanna 100 Milyon Single Satarak Müzik Tarihine Geçti

Güncelleme:

Grammy ödüllü R&B şarkıcısı Rihanna, dijital ortamda 100 milyon single satarak müzik tarihine geçti.


Barbadoslu şarkıcı Rihanna, müzik tarihinde en çok dijital single satmayı başaran isim oldu ve kendisinden sonra gelen Taylor Swift ve Katy Perry gibi çok satan müzisyenleri geride bıraktı.

100 MİLYON SİNGLE SATTI

27 yaşındaki şarkıcı, dijital ortamda 100 milyon single sattı. Popçu Taylor Swift 88 milyon satışla ikinci, Katy Perry ise 79 milyonla üçüncü oldu.

"TANRIYA ŞÜKÜRLER OLSUN"

Instagram hesabından hayranlarıyla heyecanını paylaşan Rihanna, "Hayata dair bütün planlarımı gerçekleştirdiği için tanrıya şükürler olsun" diye yazdı.

SON 10 YILDIR HİÇ BİRİNCİ OLAMADI

Son 10 yıldır bu listede yer alan ancak hiç birinci olamayan Rihanna'nın son şarkısı 'BBHMM' ise şimdiden bir milyon kopyaya yakın satmış durumda.
Ödülü veren RIAA sözcüsü, "60 yıldır bu ödülü veriyoruz, Rihanna'nın ulaştığı bu rakamı görmedik" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Taylor Swift Katy Perry Rihanna Magazin Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

gh:

uhhh benim esmer ablam.....

1
40
yanıtYanıtla
Zaza ilyas:

Number one of the World aber dunyada baska seyler oluyor bizler neyin pesindeyiz onunda hesap gunu var

6
0
yanıtYanıtla
KeremmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Seytan in hizmetkari..

2
4
yanıtYanıtla
Kürt Nurten:

Bu hatun semitik araplara ve beyaz türklere ne demekse artık lafa bak hahaha her kategoride 100 basar kadın muhteşem güzel

3
2
yanıtYanıtla
Türk Mobil-IOS:

Illuminatinin yalan Oyunları'nda biri daha. Mason hepsi

3
1
yanıtYanıtla
tekin:

Kesinlikle parelelci mosun bu

2
0
yanıtYanıtla
Azat Korkmaz:

Rihanna''ya Yakışır.

1
0
yanıtYanıtla
N.A.:

Illuminati olmasaydi simdi Rihanna diye birini tanimiyor olacaktin!!!

1
0
yanıtYanıtla
GORA:

Coni

0
1
yanıtYanıtla
god mothermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

bunlar hem seytana tapiyo hem allaha sukrediyo kendi iclerinde celişiyolar.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title