Haberler

Riekerink, Rodallega Transferini İstemedi: Burası Akhisar Değil

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, Rodallega transferine taş koydu, "Burası Akhisar değil. Orada onun üzerine kurulu sistem vardı. Rodallega burada esas aktör olamaz." dedi.

Geçen sezon Akhisar Belediyespor forması altında istikrarlı bir görüntü çizerek 34 maçta da forma giyen ve 19 gol atan Hugo Rodallega'yı veto eden ismin Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink olduğu ortaya çıktı.

Daha önce Roman Neustadter'i de ağır olduğu için istemeyen Hollandalı teknik adamın, bu transfere seviyeli yaklaştığı belirtildi. 30 Haziran'a kadar 1.7 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunmasına rağmen bunu kullandırmayan Riekerink'in, "Kimseyi alamazsak o zaman Rodallega olabilir" dediği belirtildi.

ÖN ANLAŞMA VAR AMA...

Rodallega'nın izleme komitesi tarafından hazırlanan raporlarını inceleyen Riekerink'in, sezon içerisindeki maçlarını da mercek altına alarak bu kararı verdiği ifade edildi. Sarı­kırmızılıların teknik patronu, 30 yaşındaki Kolombiyalı golcüyle ilgili olarak şunları söyledi:

BURADA ESAS AKTÖR OLAMAZ

"Galatasaray, Akhisar değil... Akhisar'da Rodallega üzerine kurulu bir sistem vardı. Ama Rodallega burada esas aktör olamaz. Bize bu nedenle uygun değil... Ayrıca rakip takımların Akhisar'a karşı konsantrasyonu ile bize karşı futbolu aynı seviyede olamaz."

Galatasaray Yönetimi'nin, teknik direktörün bu tespiti nedeniyle ön anlaşma imzaladıkları Rodallega'yı beklemeye aldıkları, diğer isimlere yöneldikleri ortaya çıktı.

19 GOLÜ VAR

Hugo Rodallega, Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor formasıyla 34 maçta attığı 19 golle dikkat çekti. Rodallega toplamda ise 21 gol kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Akhisar Belediyespor Galatasaray Hugo Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (4)

MilliyetçiMobil-IOS:

Adamsın lan hollandalı

7
1
yanıtYanıtla
awsd:

Bir kerede bırakın da teknik adam bildiğini yapsın. Eğri mi doğrumu zamanla görelim.

5
0
yanıtYanıtla
istese haber istemese yine haber:

Bugün Balkan atletizm şampiyonası vardı kaç tane madalya kazandık haber yapsanız da öğrensek.

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bu adamı sevdim

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title