Haberler

Riekerink: "Önemli Viraja Girdik"

GALATASARAY Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Gaziantep maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

GALATASARAY Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Gaziantep maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Sezonun ilk yarısının sonuna doğru önemli bir döneme girdiklerini belirten Hollandalı çalıştırıcı, medya mensuplarının sorularına şu yanıtları verdi: "Ligde 3'üncü sıradayız. ilk yarının artık son virajına giriyoruz. Ligin ilk yarısının sonuna doğru çok önemli 3 maç bizi bekliyor. Bu 3 maçı kazanıp, daha üst sıralara yükselmek istiyoruz.

"ORHAN ATİK KARARINI YÖNETİM VERDİ"

Orhan Atik ile ilgili bilgi veren Riekerink şu şekilde konuştu: "Orhan Atik benim yardımcımdı. Bu konu ile ilgili kulüp resmi açıklamayı yapacak. Bu kararı yönetim verdi. Geriye bakıp değerlendirdiğimizde 4 maçta 3 mağlubiyetli kötü bir dönemimiz vardı. Bu yenilgileri oyuncularım da ben de istemezdim. Sonrasında iyi bir reaksiyon gösterdiğimiz Bursa maçı var. Sonra Kasımpaşa maçında kazandık. Öne geçtikten sonra mental olarak skoru korumak düşüncesi öne geçti. Ligde üçüncüyüz, Fenerbahçe'nin önündeyiz. Beşiktaş ile 3, Medipol Başakşehir ile 5 puan fark var. Artık çıkışa geçtiğimizi düşünüyorum.

Önemli olan takımın nasıl bir süreçten geçtiği ve takımın bana ne kadar inandığı. Takımın benim yolumdan gittiğini düşünüyorum. Sonuçta hoca iseniz her türlü eleştiriye alışık olmanız gerek. Beyaz giysem, siyah giymeli diyen olacak. Sağdan gitsem, soldan gitmeli diyenler olacak. Bu tür karşıtlıklar hep olacaktır."

"ÇİFT FORVET ÇOK POZİSYON DEMEK DEĞİL"

Rikerink sözlerini şöyle sürdürdü: "Çift forvet oynamak bir opsiyon. Eren ve Podolski ile. Ancak geçen sezon Eskişehir maçında çift forvet oynadık ve mağlup olup, fazla pozisyon bulamadık. Adana maçında çift forvet oynadık fazla pozisyon bulamadık. Çift forvet oynadığınızda orta sahanızın da farklı özelliklerde olması gerekir. Bu da hiç çift forvet oynamayacağız demek değil. Gerektiği durumlarda oynayabiliriz. Ben hoca olarak en iyi olduğunu düşündüğüm onbiri sahaya sürüyorum. Maç içinde maçı okumak elbette görevimiz. Bu duruma göre erken değişiklikler yapılabilir. Mesela Martin Linnes'i ilk yarıda değiştirdim. Bazen de değişiklik yaptığınızda oyunu daha da zorlaştırabilirsiniz. Değişikliğin belli bir zamanı yoktur. Oyuncu değişikliğine ben karar veriyorum. Ancak A oyuncusu oynasa siz B oyuncusu oynamalı dersiniz. Çünkü komşunun çimleri her zaman daha yeşil gelir insanın gözüne.

Bir felsefemiz olması gerekiyordu. Bir felsefe oturttuk. Yeteri kadar gol pozisyonunu yakalamadığımız eleştirisine katılıyorum. Eksiklerimiz üzerine gidiyoruz, farklı çözümler üretmeye çalışıyoruz. Umarım önümüzdeki maçlarda bunların sonucunu alacağız. Orta sahada 3 kilit oyuncumuz var. Maçların durumuna göre kombinasyon değişikleri olabilir. Kasımpaşa maçında giren oyuncu kendini ekstra göstermek isteyip zarar verebilir diye değişikleri geç yaptım."

LİNNES BÜYÜK KARAKTER GÖSTERDİ

"Sinan ve Tolga'nın sakatlıkları devam ediyor ve ikisi de takımla beraber olamayacak. Martin Linnes bütün takım için çok iyi bir örnek. Norveç Milli Takım için önemli bir oyuncu. Yedek kaldı burada ama mücadeleyi hiç bırakmadı. Önemli bir duruş gösterdi. Antrenmanlarda her zaman en iyisini verdi. Çok iyi bir karakter gösterdi ve Sofya'da solbek oynattım. Carole için sol bekde bir alternatif oldu. Yedek otursa da çalışmalarına hiç ara vermedi, mücadelesine devam etti.

Defansın öncelikli görevi savunma yapıp, rakibin golünü engellemek. Kasımpaşa maçında 2 bekimiz önde yakalanınca golü yedik. Savunma oyuncularından asist yapmalarını elbette istiyoruz. Beklerin ortasında diğer arkadaşların da nasıl pozisyon aldığı da önemli.

Beşiktaş maçını canlı seyredemedim Aynı saatte PSV'nin de maçı vardı. Sadece özetini izleme şansım oldu. Napoli maçında yaptığım yorum yargılama ve eleştiri değildi. benim için öncelikle rakibe saygı çok önemli. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Kasımpaşa Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title