Haberler

Riekerink: Fenerbahçe Şu An Rakibimiz Değil

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, yardımcılarından gelen "Fenerbahçe maçını tribünde izleyelim." teklifini reddetti, "Şu an rakibimiz değiller." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, yardımcılarından gelen bir teklife Fenerbahçe taraftarlarını kızdıracak bir cevap verdi.

Sezona oldukça iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, şampiyonluk yarışında iddialı olduğunu kanıtladı. Teknik direktör Jan Olde Riekerink ile olumlu bir hava yakalayan sarı-kırmızılı ekip, ligde oynadığı 5 maçta da mağlubiyet yüzü görmedi.

"FENERBAHÇE MAÇINI TRİBÜNDE İZLEYELİM DEDİLER"

Şampiyonluk yarışı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Jan Olde Riekerink, oldukça ses getirecek açıklamalarda bulundu. Fanatik'ten Serdar Dinçbaylı'nın haberine göre konuşan Hollandalı çalıştırıcı, Fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışındaki rakipleri arasında görmüyor. Habere göre Riekerink'in yardımcıları pazar gecesini değerlendirmek için, "Fenerbahçe karşılaşmasını tribünde izleyelim, sonrası için çıplak gözle bilgi edinmiş oluruz" teklifini yaptı. Ancak Galatasaray'ın Hollandalı teknik direktörü, o öneriye ezeli rakibi çok kızdıracak bir yanıt verdi.

"ŞU AN BİZİM RAKİBİMİZ DEĞİLLER"

Buna göre, Riekerink'in ligde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ekipleri işaret ettiği ve Fenerbahçe'yi 'henüz' bu sınıfa sokmadığı bildirildi. İlk 5 haftada 7 puan toplayan sarı-lacivertliler'i bir tehdit olarak görmeyen Hollandalı çalıştırıcının, "Şu an için bizim rakibimiz değiller. Beşiktaş derbisi geride kaldı. O nedenle de Başakşehir ve Osmanlıspor gibi ligin iyi futbol oynayan takımlarına, onların yaptıklarına odaklanmamız gerekiyor. Fenerbahçe'yi henüz bu seviyede bir tehdit olarak görmüyorum" yanıtını verdiği ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title