Haberler

Rıdvan Şükür, Kerpe'de Yürüdü

Güncelleme:

Dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür, Kerpe'de doğa yürüyüşü yaptı.

Cumartesi günü İznik’te dağ maratonu kaşan Şükür, Pazar günü kerpede 24 km’lik bir doğa yürüyüşü iki güne iki etkinlik sığdırdı.  

Karadeniz kıyısında sırtını çam ormanlarına dayamış, yaz aylarında tatilcilerin akın ettiği, güzel tatil beldesi Kerpe çevresinde uzun bir yürüyüş yapan şükür, yeşillikler içerisinde, orman içi patikalarda Kerpe sahiline kadar kuş cıvıltılarını dinleyerek yürüdü. Babatepe eteklerinden yürüyüşe başlayan Şükür, Akçakoca anıt mezarınıda ziyaret etti. Gün içinde 24 km yürüyen dağcı Şükür, Kerpe’nin her mevsim güzel olduğunu söyledi. Kerpe koylarındaki kayalıkların Kerpe ile bütünleştiğini, ama hala Kerpe’nin iç turizmden hakettiği payı alamadığını ifade eden Şükür,  azgın dalgaların şekillendirdiği kayalıkların ilginç bir jeolojik oluşum olarak izleyenleri etkilediğini söyledi Doğada olmanın yürümenin sağlık ve mutluluğuda beraberinde getirdiğini belirten Şükür,  Kerpe’de deniz ve ormanın güzel bir bütünlük oluşturduğunu, tertemiz çam ve deniz kokusunun insanı rahatlatan etkisi olduğunu ifade etti..

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karadeniz İznik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title