Haberler

Rıdvan Dilmen: Yanal'ın İstifası, Takımı Daha Sonra Etkileyebilir

Güncelleme:

Rıdvan Dilmen, Ersun Yanal'ın istifası sonrasında ilk kez konuştu, "Süper Kupa maçında F.Bahçe'yi etkilemez ama sonra ne olur bilemiyorum." dedi.

Fenerbahçe'de yaşanan Ersun Yanal depremine Rıdvan Dilmen'den ilk yorum geldi. Fenerbahçe camiasına olan yakınlığı ile bilinen Dilmen, Ersun Yanal'ın istifasının Galatasaray ile oynanacak olan Süper Kupa maçını etkilemeyeceğini ancak daha sonra işlerin değişebileceğini vurguladı. İşte Rıdvan Dilmen'ın Sabah Gazetesi'ndeki o değerlendirmesi:

"YANAL'IN İSTİFASI, SÜPER KUPA'DA ETKİLEMEZ AMA..."

"Bu iki takım için birbirleriyle oynadıkları maçların ayrı bir önemi vardır. O yüzden bu durum Süper Kupa maçında Fenerbahçe'yi olağanüstü etkilemez. Ama ondan sonra ne olur bilemiyoruz. Çünkü Galatasaray maçları farklı maçlar. Fenerbahçe iki yıl üst üste Süper Kupa finali oynadığı ve kaybettiği rakibine karşı bu kez kazanmak isteyecektir. Bu nedenle şu anda yaşanan deprem oyuncuları etkilemez. Ama sonrasını bilemiyorum... "

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Rıdvan Dilmen Ersun Yanal Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title