Haberler

Rıdvan Dilmen: Volkan'a Yapılan Cumhurbaşkanımıza da Yapıldı

Güncelleme:

Rıdvan Dilmen, Milli Takım'da Kazakistan maçı öncesi yaşanan Volkan Demirel şokunu % 100 Futbol'da değerlendirdi. Volkan Demirel'in Kazakistan maçı öncesinde ıslakmasının ardından stadı terk etmesini yorumlayan Rıdvan Dilmen, "İşin çivisi çıkmış. Devletin yaptığı Volkan'ın ıslıklandığı bu statta Sayın Cumhurbaşkanımıza da yaptılar bunu' şeklinde konuştu.

"DÜNYA, BİZİMLE DALGA GEÇER"

Volkan Demirel'in yaptığının yanlış olduğunu kaydeden Dilmen, "Ben Milli takım duygularıyla geleceğim, hoca beni oynatacak ben eve gideceğim. Böyle bir şey yok. Kulüp maçlarında böyle şeylere ben de denk geldim ama milli maçta olmaz böyle bir şey. Şaka gibi gerçekten. Dünya bizimle dalga geçer" ifadelerini kullandı.

"BU İŞİN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ"

"Görüntüleri izledim," diyen Dilmen, "Volkan uyarıyor, yapmayın diyor ama sonunda dayanamamış çocuk. Milli Takım sporcumuz kaleyi ve stadı bırakıp gidiyor. Bu çok kötü bir şey. Volkan şimdi evine gidecek maçı bile izleyemeyecek belki. Kadıköy'de Caner'in ayağına top değdi, küfür yemeye başladı çocuk. Böyle bir şey yok. Ben olsam federasyonun yerinde o tribünü boşaltırım şimdi. Sporcuya ana avrat küfür ederek çocuğun Milli Takım'dan gitmesini sağladılar. İşin çivisi çıkmış." dedi.

"CUMHURBAŞKANIMIZA DA YAPTILAR"

"Benzer bir olayı Cumhurbaşkanımıza da yaptılar diyen ünlü yorumcu, "Devletin yaptığı Volkan'ın ıslıklandığı bu statta Sayın Cumhurbaşkanımıza da yaptılar bunu. Devletin yaptığı statta Başbakan yuhalandı, o da gitti. Sen de gidersin Güntekin, insanız hepimiz" diye konuştu.

NELER YAŞANDI?

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda bugün oynanacak Türkiye-Kazakistan maçı öncesi Türk Telekom Arena'da ısınırken kendisine küfredilen Volkan Demirel, stadı terk etti.

SAHAYA VOLKAN BABACAN ÇIKTI

Küfürler nedeniyle önce tribüne doğru giden ve taraftarları uyaran Volkan Demirel, eleştiri ve küfürlerin devam etmesi üzerine, yedek kulübesine dönerek "Beni değiştirin" işareti yaptı. Eldivenlerini çıkaran Volkan Demirel, soyunma odasına yöneldi. Demirel'in yerine Volkan Babacan ilk 11'e girdi.

TT Arena'da yaşanan bu tatsız olayda Volkan Demirel'i tahrik eden taraftarlar arasında yeşil beyaz formalı ve Galatasaray formalı futbolseverler olduğu görüldü. Volkan daha sonra stadı tamamen terk etti. Volkan Demirel, daha sorna Emre Belözoğlu ile birlikte stada geldi.

Bu arada tribünlere sadece Galatasaraylı futbolcuların çağrılması dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Volkan Babacan Volkan Demirel Rıdvan Dilmen Kazakistan Spor Haberler

500

Yorumlar (74)

RAZKON:

YANLI KONUŞUYORSUN RIDVAN , KONUŞURKENDE AZINIO BURNUNU SAĞA VE SOLA EYİYORSUN, MİLLİ TAKIM KALECİSİ SAHAYI TERK ETMEZ , BAŞKA KALECİ YAPSAYDI VATAN HAİNİ DERDİN HAAA RIDVAN , TABİKİ YAPILAN KÜFÜRLERİ TASVİP ETMİYPORUZ AMA SENDE BUKADAR ŞEY OLMA , ANLADIN SEN BEN NEDEMEK İSTEDİM

26
8
yanıtYanıtla
TÜRKO:

İplerin kimde Rıdvan. . . Sahibin kim senin. . Söyle o gelsin. . .

19
13
yanıtYanıtla
alperenMobil-ANDROID:

ridvan kardesim futbol yorumu yap siyasi konusma seni asar cumhurbakani hak edene mal calan a her sey soylenir

20
10
yanıtYanıtla
ümit:

taraftar rıdvan senin yorumculuğun artık tarafsızlıktan kesinlikle uzaklaşmıştır.

16
13
yanıtYanıtla
demırlaz:

yala rıdvan yala volkanın yanlıslarını korumak ıcın cumhurbaskanımızı öne surmee uyanık ;seytansın anladıkda bu halkda kerız degıl yanııı

22
6
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

kesinlikle küfürü tasvip etmiyorum yapılan terbiyesizliktir ancak volkan ilk defa mı küfür yiyor? bu maç mili maç değilde GS-FB MAÇI OLSAYDI SAHAYI TERKEDECEKMİYDİ?

21
5
yanıtYanıtla
OLAKJ:

HER YER RÜŞVET HER YER YALAKA DOLMUŞ. . .

20
6
yanıtYanıtla
İHALE ):

laa rıdvan bii git işine yaaa. . ihale işinmi var yoksa nasıl yandaşlık yaparım diye düşünürken bumu aklına geldii. . tam sırası şimdi demişsindirrr sennnnnn :))) şeytan rıdvann :)))

22
3
yanıtYanıtla
muhammet:

türkiye maçında bunu yapan türkiye düşmanlarıdır. . pis gslıların stadı

8
16
yanıtYanıtla
komisser:

Bravo gayserili

yanıt0
yanıt0
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title