Haberler

Rıdvan Dilmen: Pereira'nın Yeteneği Yok

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Vitor Pereira'ya yüklendi, "Rakibin sağ bekin sol ayaklı olduğunu görmesine rağmen sol ayaklı hücumcuyu oynatacak kadar yeteneği yok." dedi.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, 0-0 biten Fenerbahçe-Osmanlıspor maçını değerlendirdi. Tecrübeli futbol adamı özellikle Vitor Pereira'nın oyun düzenini ve değişikliklerini eleştirdi.

Dilmen, Vitor Pereira'yı sert bir dille eleştirdi. İşte Dilmen'in o sözleri...

"Pereira tedbir üzerine oyuna başlayacağını söylemişti. Oyunun başındaki Fenerbahçe ile sonundaki arasında siyah ile beyaz kadar fark var. Fenerbahçe 3 defansif orta sahayla oynuyor, yetmiyor bir de Alper'i oynatıyor. Bu maçta 4 orta sahayla oynamak zordur.

Osmanlıspor 3 iyi orta sahasıyla devam etti. Önde iki uçurtma bir de sırtı dönük oynayabilen oyuncu vardı. İki takımın da antrenörlerinin hesapları maç öncesinde oturmadı.

"4-4-2 OYNAT, AYIP MI?"

Maç 20 dakika daha gitse 2-2 biterdi. Fenerbahçe duran toplar dahil 2-3 gol pozisyonu vurdu, son dakikada da boş kaleye Rusescu dışarı attı. Madem şampiyonluk yarışındasınız, risk alabilirsiniz. Neden van Persie forvet arkası oynar. Ben bunu anlamış değilim. 4-4-2 oyna. Ayıp bir şey mi? Madem risk aldın, Caner'i koyarsın, çift forvet oynarsın. van Persie'yi forvet arkası oynatmak sana bir şey katmaz.

"PUAN KAYBI ŞAŞIRTICI DEĞİL"

Fenerbahçe seyircisi oyunu ıslıkladı. Çünkü Fenerbahçe'nin kazandığı maçların yarısından fazlası tek farklı. Oyunun sonunu zor getiriyorlar. Bence bu puan kaybı da şaşırtıcı değil. Çok defansif oynarsanız pozisyon üretemiyorsunuz, çok ofansif oynayınca da pozisyon veriyorsunuz. Dengeyi kuramadı Pereira. Oynat van Persie'yi, Fernandao'yu da sok. Ama bunun içinde Mehmet Topal'ın yanında Diego olmaz.

"BU ORTA SAHA YAPISIYLA..."

Bence Pereira kendi takımından çok Osmanlıspor ile ilgilenmiş. Maç öncesi röportajında da hiç Fenerbahçe'den bahsetmedi. Osmanlıspor'a pozisyon vermedi ama kendisi pozisyon üretemedi. Geldiği günden beri bunun dengesini bulamadı. Bu orta saha yapısıyla çok zor.

"KÖR DÖVÜŞÜ YAPILDI"

Şu takımın çalım atabilen oyuncusu Volkan Şen, formsuz bir van Persie. Diğerlerine bak. Kilit açacak oyuncu yok. Pereira ne 4-3-3'ü ne de 4-4-2'yi doğru dürüst oynatabildi. Sürekli 1-0, 1-0, bir yerde çatlayacaksın. Maçın ilk yarısında hiçbir şey olmadı. 3'e 3 orta sahada kör dövüşü yapıldı. İlk yarıyı izleyemeyenler hiç üzülmesin, hiçbir şey kaçırmadılar.

"İYİ OYNAMAK ŞAMPİYON YAPAR"

Beşiktaş iyi top oynuyor, Fenerbahçe iyi top oynuyor demezsin. İyi mücadele edebilirsin ama bu bir yerde patlar. "İyi top oynamak" takımları şampiyon yapar. Galatasaray iyi top oynuyor mu? Hayır. Fenerbahçe iyi top oynuyor mu? Hayır. En iyi topu Beşiktaş oynuyor.

Türkiye'de ofansif oyuncularınız olduğu zaman deplasmanda maç kazanırsınız. Önümüzdeki sezon birkaç transfer de yaparlarsa daha da iyi hale gelirler. Geleceği açık bir takım. Pereira'nın, rakip sağ bekin sol ayaklı olduğunu görmesine rağmen sol ayaklı bir hücumcuyu oynatacak kadar yeteneği yok."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (7)

özfb li:

ulan sezon başından beri bu josefle -ribasla olmuyor olmuyor olmuyor ıkına sıkıla zar zor 1-0 larla zevksiz tadsız tuzsuz maçlar kazanılıyor kimse görmüyor. . . aziz başkan uyumaya devam et. . şampiyonluk gidiyor. . hemde sıradan bir takıma(8taşa). . yazık ya şu takıma bir tane futboldan anlayan menejer gelmedi. ya çatlak(terrano) ya silik(i. kartal) ya cahil geldi. . . koca çınar rakiplerle alay edeceği yerde. . onlara malzeme veriyor. . çok yazık çoookk.

3
0
yanıtYanıtla
Hollan:

Rıdvan hoca Fb de sorun !Alper ve Volkan asıstlık yapmayı ya istemiyorlar , yada yapamıyorlar. Birazda bencillik var . Evet her ikiside göze hoş koşular yapıyor gibi görünüyorlar ama netice sıfır?. .

3
0
yanıtYanıtla
cimbom:

ne kadar bilin rıdvan sen. daha düne kadar yere göye koyamıyordunuz. aslında güntekinle birlikte sen çalıştır fb. yi

0
1
yanıtYanıtla
GS Taraftarı:

pereyra ne yapsın!! çıkıp gol mu atsın? rvp boş kaleye atamadı, kyer 2 metreden kargaları avladı. bunlar gol olsa adamı göklere çıkaracaktınız. futboldan zerre kadar anlamıyorsunuz. adam 9 mactır yenilmeyen osmanlıya pozisyon vermedi. bu kadar aptallık olmaz.

0
0
yanıtYanıtla
Fenerli:

Adamın her sozü doğru bravo rıdvan dilmen

0
0
yanıtYanıtla
Hollan:

FB de sorun Rıdvan hoca İki uç oyuncuda ?Neden Alperde , Volkanda iyi araştır kaç golde asislik yapmışlar?. .

0
0
yanıtYanıtla
musti:

ridvan dilmen istatiklerde senin søyledigini søyliyor kaleyi bulan sut 3-1 pereiradan fenerbahce seyircisi bikti artik

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title