Haberler

Rıdvan Dilmen: Diego'nun Anası Ağladı

Güncelleme:

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Shakhtar maçını değerlendirirken "Pereira'nın çok ciddi yanlışları var. Diego'dan sol açık olmaz. Adamın anası ağladı." dedi ve Portekizli hocayı eleştirdi.

NTV Spor'da yayınlanan "%100 Futbol" programında yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk ile oynadığı mücadeleyi değerlendirdi.

"VOLKAN VE RAKİBİN BECERİKSİZLİĞİ"

Deneyimli yorumcu, 0-0'lık skor için, "Fenerbahçe için ilk devrede şahane bir skor ortaya çıktı. Fenerbahçe ilk yarıda turu kaybedebilirdi. Ancak Volkan ve rakibin beceriksizliği sayesinde maça ortak kaldı" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE İÇİN ŞAHANE SKOR OLDU"

"Fenerbahçe için şahane bir skor oldu" diyen Dilmen, "Açıkçası bütün hafta boyunca yorumlar yapıldı, dinledik. İnsanlar Shakhtar Donetsk'i ve Fenerbahçe'yi çok iyi tanıyorlarmış. Shakhtar Donetsk, Lucescu ile birlikte gelen bir futbol kültürü var. Organizasyonu mükemmel bir takım. İlk yarı Fenerbahçe için şahane bir skor oldu. Normalde Shakhtar Donetsk ilk yarıyı 3-1 önde bitirirdi. Volkan Demirel'in konsantrasyonu çok yüksekti."

"PEREIRA'NIN YANLIŞI VARDI"

Gökhan'ın sakatlığının büyük bir sürpriz olduğunu belirten Dilmen, "Shakhtar Donetsk'in Ukrayna'daki maçta da farklı bir görüntüde olacağını sanmıyorum. Topu hep kontrol etmek isteyen bir takım var. Gökhan Gönül'ün sakatlığı, Şener'in cezası Fenerbahçe için sürpriz oldu. Fenerbahçe'de meziyetli oyuncular var. Fenerbahçe, Volkan Demirel'in etkisi ve rakibin beceriksizliğiyle maça ortak duruma geldi. Pereira'nın planlamasında çok ciddi bir yanlış var. Mutlaka bir orta saha oyuncusu koyması lazımdı." diye konuştu.

"ÇILGINCA SİSTEM"

"Pereira'nın takımı çok fazla pozisyon vermesine rağmen sistem değişmedi. Bu taktikle devam edecek. Fenerbahçe böyle oynayacaksa bir değil iki orta saha oyuncusuna ihtiyacı var. Fenerbahçe'nin oynadığı sistem günümüzde artık geçerliliğini yitirmiş çılgınca bir sistem. Fenerbahçe'nin bu oyun yapısıyla bir çok yıldızı 11 dışında kalır. Diego'dan sol açık olmaz. Diego'nun anası ağladı." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Shakhtar Donetsk Volkan Demirel Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

AKINCI:

vanlı persinin bir pozisyonu var ben bu salağa yıldız diyenin aklına şaşarım. . . . o topa ters ayakla vurmak fizik kurallarına ters nasıl bir teknik kapasitesi varsa! o topa sağ ayakla vurulur koçum dünya yıldızı dediğin 2 ayağınıda raket gibi kullanır mal herif yine kandırdın fenevbaççelileri. BEYLER BU ADAM CACIK SÖYLİM

9
7
yanıtYanıtla
AKINCI:

bir gs lı olarak rıdvanın febeye büyük zarar verdiğini düşünüyorum! aynen devam koççummmm konuş!! sen konuştukça febe çalkalanır pareranın suyu ısınır. benim yorumum: ulan geri rakip takım olsanda doğruları söyleyeyim, adam yeni takım kuruyor 3 haftada CL maçı için toplama kampı gibi oyuncu toplamış sistem arayışı içinde sen halen yok öyle olmaz böyle olur. ama sevdim seni devam et bu hareketlere herkes eleştrisin fenevi patlar böylece:))

3
4
yanıtYanıtla
AKINCI:

sezon sonu şarkımız hazır! hababam sınıfının kızlara söylediği bi şarkı var onu size yapıcaz :D '' ALÇAKLARA KAR YAĞIYOR ÜŞÜMEDİN Mİ? SEN BU İŞİN SONUNU DÜŞÜNMEDİN Mİ?'' HAHAHA YADA ''AH AZİZE VAH AZİZE''

3
4
yanıtYanıtla
reis:

fb nin libero eksi, ği var(murat yakın, tugay kerimoğlu gibi), m. topal o işi yapamıyor, alınan soza da selçuğa benziyor yavaş. . . acilen top zekası olan kaliteli bir liberoya (defanstan gelen topları akıllıca dağıtacak)ihtiyaç var. . . eğer o bulunursa fb rakipleri manyağa çevirir.

2
0
yanıtYanıtla
TFF:

Vitor pereira nın oynatış tarzını bu takım daha önce hiç görmedi zorlanıyorlar,çabalıyorlar,belkide bunun sonucu olarak oyuncuların oynadığı bölgeler değişecek Diego nun sol kanatta oynaması gibi alışcaklar elbet ama rıdvan Dilmen in dediği gibi sürpriz yumurta olasılığı var.çok riskli bir oyun ortaya çıkardık çok gol atabiliriz çok gol de yiyebiliriz. Ama tartışmasız takımın en formda üç ismi volkan Diego Nani

2
0
yanıtYanıtla
İşe Kpss karıştı:

Volkan ve rakibin beceriksizliği sayesinde maça ortak kaldıAnlatım bozukluğu mu var :)))

1
1
yanıtYanıtla
bir bilen:

ula rıdvan çok bilsen, t. direktör olduğunda fb nin bedavaya gönderdiği sıradan kemalettin, ve saffeti tekrar fb ye geri getirtmezdin ve o facia yılını yaşatmazdın. bence tek eksik libero. . . eski apiah, aurelio, gs li tugay, suat veya murat yakın vari bir akıllı libero lazım sorun orda. . . m. topal korkak ve ürkek top kalitesi düşük. . . asıl sorun m. topalda. .

2
0
yanıtYanıtla
HAS BESiKTASLI:

Bence fenev taraftarin anasi agladi müthis Rüya takim??? Kabus takim , özel maclarda gol atan fernando, sow#u gören varmi. .

2
0
yanıtYanıtla
maestro:

Rıdvan çok bilseydi, takımın başında kendisi olurdu zaten. Daha taktik anlayışını izlediği maçtan anlayamıyor. Diego kaç kere sol açıkta topla buluştu? Fener sağ açık sol açık olmayan pozisyonsuz bir futbola dönüyor güncel bir taktik anlayışıyla. Yorumcular kendilerini geliştirmeliler.

0
1
yanıtYanıtla
yuh:

sistemi eleştirmiş ama eleştirdiği sistemin ne olduğunu anlatmamış ne yani 4-4-2 mi 5-3-2 mi vb. ne sistemiyle oynuyormuş? çağdışı olan sistemin adı ne? vb. bunu söylemeden sistemi eleştirmiş böyle oluncada konuya yabancı benim gibi kişiler hiçbirşeyi anlamıyor ne bu yani yuh

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title