Haberler

Rıdvan Dilmen: Messi'nin Kariyeri Işık Vermiyor

Güncelleme:

Tarihi final maçını yorumlayan Dilmen, Arjantinli yıldız Messi'nin bundan sonraki kariyerinin gerileyeceğini söyledi.

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Almanya ile Hollanda arasında oynanan finali Sabah gazetesine yorumlarken, kazanan ekibin hak ettiğini belirtti. Ayrıca, Messi hakkında ilginç bir ifade kullanan Dilmen, "Bundan sonra kariyeri için de fazla ışık vermiyor" dedi.

İşte Dilmen'in yorumu; "Futbolda yıllardır söylenegelen bir şehir efsanesi vardır: 'Futbolun adaleti yok.' Hayır, futbolun adaleti vardır ve iyi olan her zaman kazanır. Hele hele turnuvalarda ve liglerde...

ALMANYA KAPASİTESİNİN ALTINDA KALDI

Turnuva başlarken, iki büyük favori vardı: Son şampiyon İspanya ile Almanya. Brezilya ev sahibi olma avantajı, Arjantin ise Messi'ye sahip olması dışında hiçbir avantaja sahip değildi. İyi takımlardan İspanya ikinci maçta evine döndü. Almanya ise final maçında kapasitesinin altında kalmasına rağmen hak ettiği şampiyonluğu aldı.

MERKEZDEKİ AÇIĞI BİR TÜRLÜ BULAMADILAR

Bundesliga oyuncularıyla oynayan, pas yüzdesi yüksek Almanya, dün kapasitesinin altında kaldı derken şunu kast ediyorum. Arjantin'in merkezindeki açığı bir türlü bulamadılar. Ta ki oyunun son bölümünde Garay'ın dikkat sorunundan dolayı yaptığı kademe hatasından kaynaklanan pozisyona kadar...

ALMANYA EN VASAT MAÇINI KAZANMAYI BİLDİ

Schürrle'nin getirdiği topta Götze nefis bir vole attı. Turnuvanın en iyi oyuncusu gördüğüm Mascherano Arjantin'e yetmedi. Messi de kapasitesinin altında kaldı. Futbolun doğrusunu oynayan Almanya, şampiyonluğu fazlasıyla hak etti. Almanya güçlü bir orta sahaya sahip...

Kroos ve Schweinsteiger çok iyi oyuncular. Sol taraftan Höwedes'in hücuma katkı verememesine rağmen, Klose'nin oyunda kalıp etkili olamamasına rağmen, Müller turnuvadaki en kötü maçını çıkarmasına rağmen... Rağmen rağmen... Tüm rağmenlere karşın Almanya, turnuvadaki en vasat maçını kazanmayı bildi.

MESSİ'NİN KARİYERİ IŞIK VERMİYOR

Messi'ye gelirsek... O tartışmasız dünyanın en yetenekli oyuncusu, ama son sezonunda sakatlıktan sonra düşüş yaşadı. Kupada goller atmasına rağmen eski fizik gücü ve coşkusunda gerileme var. Hatta bundan sonraki futbol kariyeri için de açıkçası fazla ışık vermiyor."

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title