Haberler

Rıdvan Dilmen: Mehmet Topal'ın Pozisyonu Penaltıydı

Güncelleme:

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Demba Ba ile Mehmet Topal arasında geçen pozisyonun penaltı olduğunu belirtti.

Spor Toto Süper Lig 8. haftasında oynanan Beşiktaş- Fenerbahçe derbisinin son bölümünde yaşanan bir pozisyonda Beşiktaş'ın penaltı beklentisi vardı.

BEŞİKTAŞLILARI ÇILDIRTAN POZİSYON

Sol kanattan kullanılan kornerde ceza alanı içerisinde eşleşen Demba Ba ve Mehmet Topal'ın girdiği mücadele sonucunda ikili yerde kaldı. Hakem Bülent Yıldırım pozsiyon sonrasında Fenerbahçe lehine karar verdi. Ancak pozsiyonu değerlendiren Beşiktaşlı taraftarlar ortaya çıkan görüntüde Demba Ba'ya sarılan Mehmet Topal'ın faulü yapan taraf olduğu ve pozisyonda penaltı kararının çıkması gerektiği görüşünde birleşti.

MEHMET TOPAL KENDİNİ SAVUNDU

Mehmet Topal penaltı tartışması yaratan pozisyonla ilgili maçtan sonra kendini savundu. Fenerbahçeli futbolcu, "Rakibime faul yapmadım. Demba Ba kolunu boynuma doladığı için kendimi kurtaramadım ve birlikte yere düştük" diye konuştu.

RIDVAN DİLMEN NE DEDİ?

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, söz konusu pozisyonun penaltı olduğu görüşünü bildirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Rıdvan Dilmen Mehmet Topal Fenerbahçe Demba Ba Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

hakki:

BJK tarafında olunca adamın dibi , Aleyhinde olunca tencere karası , Bjk liler bıraksın bu işleri

14
41
yanıtYanıtla
DOĞAN YILMAZ:

YANARIM HAKEMİN GÖZÜNÜN ÖNÜNDE ONA YANARIM

44
9
yanıtYanıtla
Kartal:

Bravo rıdvan dürüst sporcu ve yorumculara ihtiyacımız var. Kale arkası hakemi o anda ne düşündü acaba, bence aziz yıldırım aklına geldi.

41
11
yanıtYanıtla
Kadirhan:

Tabi şunuda unutmamak gerekir, geçen yıl kadıköyde 3-3 berabare biten maçta 50 dk fener 10 kişi oynadı geriden gelip beraberliğide kaptı o maçta beşiktaşın yaptığı iki penaltıyı vermemişti hakem isteyen özetlerini yeniden izlesin. Benim demem o ki 11 kişi de oynasaydı beşiktaş bu maçı yine Fener alırdı sizde izlediniz. .

18
26
yanıtYanıtla
vatandaş:

Peki geçen haftaki bedavadan aldığınız 2 penaltıya ne diyeceğiniz. Bi de törenin atılmasına aynısını bu hafta emre yaptı hadi bakalım.

yanıt0
yanıt0
Kadirhan:

Bedava penaltımı ? Kardeş biraz futboldan anla be hani anlamıyosanda adam gibi kanallarda futbol yorumcularını dinle, mesela şansal büyüka , mustafa denizli ve tümer metin bunların üçüde koyu beşiktaşlı adamların yorumları belli, ayrıca emrenin ettiği atmosferle gökhanın ettiği atmosfer bir değil emre karambol bi ortamda etti küfürü hakem görmedi ama sizin kalın kafalı bütün hakemler hatta yedek kulübeleri onu izlerken küfr etti atıldı. futbol da biraz zeki olacaksın kardeş sadece iyi oynamak yetmiyo. .

yanıt0
yanıt0
welat:

Yazıklar olsun ne biçim fenerlisin

5
37
yanıtYanıtla
nurettinMobil-ANDROID:

Helal Rıdvan doğru söyluyon

29
7
yanıtYanıtla
Hakkı Hakkatapan:

o yüzden diyorum ki maçtan önce hakemler hakkında konuşma ORMAN FİKRET

23
12
yanıtYanıtla
efe kadir:

milleti spordan siyasetden dürüstlükten vb herşeyden soğuttular spordan aziz siyasetden teyyo . .

21
8
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title