Haberler

Rıdvan Dilmen: Keşke Ali Koç Şimdi Bu Açıklamayı Yapmasın Derdim

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Konyaspor galibiyeti ardından programda konuşan Rıdvan Dilmen, Ali Koç'un başkanlığa adaylığı için, "Keşke şimdi bu açıklamayı yapmasaydı." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, bu kritik mücadeleyi değerlendirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

"Geçtiğimiz 7 haftaya baktığımız zaman 2 takım açısından da gol ve dolu dolu pozisyon beklemek oldukça zor. Konyaspor takımı çok kompakt bir takım. Duran top beklenen bir maç. Konyaspor bu kadro ile daha fazla skor yapamaz. Aykut Kocaman kronometre ile planını muazzam uygulayan bir hoca."

"EMENİKE'NİN PENALTISI SÜRPRİZ OLDU"

"Penaltıyı Van Persie'nin kullanmasını bekliyordum. Emenike'nin kullanması sürpriz oldu. Emenike sadece ayak bileğiyle değil, gözleriyle kaleciyi kandırdı."

"FENER'İN SERİ YAPMASI LAZIM"

"Maçtan önce ne bekleniyorsa o çıktı bugün ortaya. Oyun sürpriz değil. Fenerbahçe'nin aldığı 3 puan moral olarak önemli. Hala zirvenin 8 puan gerisinde.Fenerbahçe'nin seri yapması lazım. Seri yapamazsa, geçen seneki Galatasaray'ın durumuna düşer."

"SKRTEL'İN POZİSYONU PENALTI"

"Skrtel'in eline çarpan topta pozisyonun penaltı olduğunu düşünüyorum. Kol açık .Fenerbahçe'nin 4-3-3 ve 4-2-3-1 oynayacak kadrosu yok. Konyaspor'un her maçı beraberlik ihtimali yüksek maçlar olarak başlıyor."

"Dün Antalya tokat yedi bugün de Konya... Aynı şekilde hatalarla Anadolu takımı kazanırsa, hakemlerin kariyerleri bitiyor. Büyük takım yöneticileri zaman zaman ağlarlar, zırlarlar ancak bu takımlar rakiplerine %10-15 hakem konusunda avantajlıdır. Çakır daha kapalı müdahalede penaltı veriyor. Bugün eli açık verilmiyor. Biri Kamboçya'da biri başka yerde mi eğitim alıyor?"

"ALİ KOÇ KEŞKE KONUŞMASAYDI"

"Bana sorsalardı, keşke Ali Koç şimdi bu açıklamayı yapmasın derdim. Bugün Fenerbahçe yenilseydi, bir taraf Ali Koç, bir taraf Aziz Yıldırım lehine bağırırdı!Yargıtay 2018'e kadar karar vermezse ne olacak?"

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Konyaspor Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title