Haberler

Rıdvan Dilmen: Kerim Frei Beni Mahçup Etti

Güncelleme:

Beşiktaş'ın 3-2 kaybettiği Erciyesspor maçını yorumlayan ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kerim Frei için "Bizi mahçup etti ama olsun" ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ın Erciyesspor'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından yorumcu Rıdvan Dilmen, Kerim Frei'ın kendisini mahcup ettiğini dile getirdi.

"BİZİ MAHÇUP ETTİ"

Genç oyuncunun Beşiktaş için iyi bir yatırım olduğuna dikkat çeken Dilmen, "Kerim Frei, Beşiktaş için müthiş bir maç çıkardı. Kendini gösterdi ve iyi bir yatırım olduğunu gösterdi. Ben Gençlerbirliği gibi bir takıma kiralanması gerektiğini söylemiştim. Bizi mahcup etti ama olsun önemli değil. Gazeteci ağabeylerimiz maçın 80. dakikasından sonra en az 2,3 kez yazılarını değiştirmek zorunda kaldılar. Futbol böyle bir oyun." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Kayseri Erciyesspor Rıdvan Dilmen Kerim Frei Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

ultrAslan:

arkadaslar türkiyede on objektif yorum yapan yada yapmaya çalısan rıdvan dilmendir. hiçbi sekilde takımları karsıtıracak su yada bu iddada bulunmuyo saha olanı söylüyo. baskaları gibi takımlarda olmadık seyleri söylemiyo kimseye saygısızlık yapmıyo. türkiyede bukadar sallamasyon ve taklitçi yorumcu varken rıdvan dilmen gibi birinin olması bence çok iyi adam fenerde olsa galatasarayda olsa besiktasta olsa objektif ve dogru yorum yapmaya çalısıyo ellbetteki her insan gibi oda yanılır bundan dogal bise yok. benim merak ettigim rıdvanıda begenmiyosanız size göre kim yorumcu. bir galatasaraylı olarak bu benim görüsüm katılırsınız veya katılmazsınız o sizin bileceginiz konu

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title