Haberler

Rıdvan Dilmen: Gol Pozisyonunda Hakemin Oyunu Durdurması Gerekirdi

Güncelleme:

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında Galatasaray- Beşiktaş derbisini yorumlayan Rıdvan Dilmen, çarpıcı tespitlerde bulundu. Ünlü yorumcu Galatasaray'ın ilk yarıda gösterdiği performansın hafta içinde çıkan şaibelerin tam tersi yönünde olduğunu ve Beşiktaş'a karşı dirençli bir oyun ortaya koyduğunu belirtti.

Dilmen'in yorumları şu şekilde:

"Galatasaraylı bir sürü dostumuz var. Taraftar açısından Galatasaraylılar inşallah Fenerbahçe 4. yıldızı takmaz diyorlardı ama maç içerisinde taraftarlar az ama destek veriyorlar. "

"Takım halinde de Beşiktaş'a anında cevap veren bir takım sahada. Bu kadar hücum yapamaz Beşiktaş'ı ilk yarı Galatasaray golü bulmalıydı. Oyuncular sürekli deparlı oynuyor. İkinci yarı yorgunluk ve kart olacaktır. "

"HAKEM İKİ TARAFI DA İDARE ETTİ"

"Gösterilmeyen kartlar var her iki takım olarak da. Hakem Sneijder ve Oğuzhan'ı da idare etti. Maçın kaderini belirleyecek oyuncular sonradan giren oyuncular belirleyecek."

"60. dakikadan sonra değişiklikliler önemli. Galatasaray'ın uzun süre sonra yedeklerinde iyi isimler var. Çirkin şaibelerin olmadığı bir Galatasaray ve oyununu rakibine kabul ettiremeyen bir Beşiktaş sahada."

"SAHAYA BİRİ GİRDİ Mİ OYUN DURUR"

Maçın sonucu değerlendiren tecrübeli futbol adamı Beşiktaş'ın attığı golde sahaya giren taraftarın pozisyon öncesi olayı gerçekleştirdiğini ve hakemin oyunu durdurmasının doğru karar olabileceğini altınız çizdi.

"NORMALDE DURDURULMASI GEREKİRDİ"

"Golden başlayacak olursak baya konuşulacak bir olay oldu. Bu gol birkaç gün konuşulacak. Spekülatif yorum yapmıyorum. Lig TV'nin 2-3 kamerası vardı. Sahaya biri girdi mi oyun durur. Yüzde yüz eminim ama 4. hakem Mete Kalkavan'a pozisyon başlamadan söylemiş olabilir ama saniyelik olay. Normalde durdurması gerekirdi."

"Coşkulu bir Galatasaray bekliyordum. Taraftarları da her ne kadar Fenerbahçe'nin şampiyon olmamasını istemesine rağmen takımlarının coşkusu ile galibiyet istediler."

"Oyun üstünlüğü Galatasaray'daydı. Beşiktaş'ı bu kadar geriye itmişken devre arasında içeriye önde girmeliydi."

4 TANE YÜZDE 90 POZİSYON VAR"

"Beşiktaş'ın ikinci yarıda 4 tane yüzde 90 net gol pozisyonu var. Galatasaray'a tek kazandırabilecek an, Beşiktaş'ın 4 kaçan pozisyonundan sonra Emre'nin kaçırdığı goldü.Selçuk ile Emre yetmeyince Beşiktaş, pozisyonlar buldu."

"Şenol Güneş beraberliğin yetmeyeceğini düşünerek Cenk'i aldı ama sistem de değiştirdi, Cenk'i kenara almadı. 4-4-2 yaptı. Hızlı ve deparlı oyun oldu ama bir yere kadar."

"BEŞİKTAŞ'A VURURKEN DEVİRECEKSİN"

"Galatasaray'ın sağ beki Linnes bir ara sakatlandı. Çıkıp çıkmayacağı belli değilken Sabri iyi iyi diye kenara seslendi. Bunu beke geçmemek için söyledi."

"Beşiktaş'a vururken devireceksin, devirmezsen ayakta kalır."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (12)

kartal:

he rıdvan he durdurması lazımdı fener şampiyon olamayacak bunu kafana sok

23
2
yanıtYanıtla
Kadir:

Fb ye yaramadi degil mi!!!!!!

8
5
yanıtYanıtla
muşlu:

rıdvan abi fenerin şampiyon olması için durması gerekirdi oyunun öyle degilmi abi sana katılıyorum bir beşiktaşlı olarak fener olsaydı sıkıntı yok derdin bundan eminim

11
1
yanıtYanıtla
Necip:

Evet Rıdvan Hoca kendine göre haklı. . İnsanın aklına Fener''e hediye edilen Rize-Fener maçı geliyor. .

11
0
yanıtYanıtla
musaMobil-ANDROID:

Rıdvana biri fifa kurallarını hatirlatsin

10
0
yanıtYanıtla
Efsane:

Olur hatta maç yeniden oynansın, hatta Beşiktaş hükmen mağlup sayılsın, sahada adam varken gol atmak ne demek, bu bir cinayet. . Ne zaman hak ederek bir şampiyonluk isteyeceksiniz. Fener''İn gerçekten oynayarak hak ettiği şampiyonluk bir elin parmak sayısını geçmez. Diğerleri hep saha dışı etkenlerden gelen şampiyonluklar. GS''da bundan beri değil.

8
1
yanıtYanıtla
GençlerMobil-IOS:

Rıdvan ne oldu çok yanar dönersin

6
2
yanıtYanıtla
realite:

seneye tüm fb liler decoderleri iade etmeli(ben 100 de yüz edecem), bir tiyatro oynanıyor, lig tv seneye 8taşı 3. yıldız fb yi 4. yıldız için kapıştırma kararı almış, aynen uyguladılar çaktırmadan, fb nin en az 10-12 puan hakkı yenirken, 8 taşa en az 10 puan extra katkı yaptılar(pareinaın inadı ayrı konu ama), fb liler artık bu tiyatroya bir dur demeli. . . koskoca gs çaktırmadan yattı. . birde sabrinin görsel şovu görülmeye değerdi(sanki çok istemiş gibi). . yazıklar olsun tüm şlikecilere.

0
6
yanıtYanıtla
İbrahim akmeşeMobil-IOS:

Rıdo uefa 68 sayfaya bak

5
0
yanıtYanıtla
deli çvş:

. bırak bu işleri . aç ta biraz kitap oku.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title