Haberler

Rıdvan Dilmen: Galatasaraylı Futbolcular Nasıl Form Tutacaklar?

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Prandelli'ye sorum var. Bu futbolcular sürekli değişiyor, nasıl form tutacaklar?" dedi.

Galatasaray'ın İstanbul Başakşehir'e 4-0 mağlup olduğu karşılaşmayı %100 Futbol programında değerlendiren Dilmen, Prandelli'nin tercihlerini eleştirdi. Dilmen, Galatasaray Kulübü'nün içine bombanın geçtiğimiz yıl devre arasında koyulduğunu söyledi.

"PRANDELLI'YE SORUM ŞU: BU FUTBOLCULAR NASIL FORM TUTACAKLAR?"

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli'nin tercihlerini eleştiren Dilmen, "Prandelli'ye sorum şu: Pandev ligde oynamadı... Peki Şampiyonlar Ligi antrenman maçı mı, bu futbolcuları deneme maçı mı? Telles'i de oynatmıyorsun ligde... Peki bu futbolcular nasıl form tutacaklar? Dortmund maçında adamı yakma, Başakşehir maçında oynat. Şampiyonlar Ligi maçları antrenman maçı mıdır? Çok daha zor bir arena" şeklinde konuştu.

"BOMBAYI GEÇEN YIL DEVRE ARASINDA BIRAKTILAR"

Galatasaray'daki düşüşün geçen yıl devre arasında başladığını ifade eden Dilmen, "Geçen yıl devre arasında Galatasaray Kulübü'nün içine bombayı attılar teknik anlamda... Florya'ya 7-8 tane oyuncu geldi. Bu futbolcuları kim aldı, kim seyretti, neden aldı? Güçleneceğine bir takım her gün zayıfladı. O dönemde iyi oynayan futbolcuların da performansı düştü. Selçuk'un performansı düştü, Melo'nun performansı düştü" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Rıdvan Dilmen Galatasaray Başakşehir İstanbul Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

ÖMER:

Tecrübeli teknik adam?

4
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Dün Akşam Gsli arkadaşım evet biz kötüyüz hemde çok kötü ama sizi öyle yada böyle yendik diyince bişey diyemedimki!!!

4
1
yanıtYanıtla
bio:

Sorun form tutmada değil sorun parada futbolcular para almadan oynarsa böyle olur. . . . .

2
3
yanıtYanıtla
uzman görüşü:

GS oyuncularının form tutması için İŞID kafa kesen komutanını özel izinle getirlmesi lazım yoksa başka form falan tutamazlar çünkü transer ücretini alan yatmış bir çare daha var hiçbir maçına gitmeyeceksiniz bu zayıf bir ihtimal ama İŞID komutanını gelmesi malum yoğunluklarından dolayı geç olur o zaman ligler biter olmaz

2
0
yanıtYanıtla
ceyhanli:

adamlarin cokta umrunda Allah bilir dun gece hangi mankenle beraberdirler kardesim gitmeyin maci dijiturk iptal edin gorun bak 3 4 milyon eurolar kaca dusecek ama bizim halk boyle

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title