Haberler

Rıdvan Dilmen, G.Saray Teknik Direktörü Mancini'yi Eleştirdi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'a son dakikada yediği golle 1-0 yenilen Galatasaray, zirve yolunda büyük bir yara aldı.

NTV Spor'da yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, Mancini'yi eleştirirken şunları söyledi:

"ŞAMPİYONLUK ZOR"

"Zaten ligin ilk 3'ü belli. Galatasaray için şampiyonluk biraz zor görünüyor. Galatasaray'ın asıl hedefi Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finaldi ama Galatasaray'ın Chelsea'ye elenmesi takımı mental anlamda da yordu. Chelsea maçının ardından Galatasaray'ın kötü bir performans göstereceğini tahmin ediyordum.

"G.SARAY BÜYÜKLÜĞÜNDEN BİR ŞEY KAYBETMEZ"

Ben de yaşadım aynı dönemleri, kolay değil. Galatasaray'ın fizik gücü de çok kötü. Galatasaray'a hiç birşey olmaz. Büyüklüğünden hiç birşey kaybetmez. 14 sene şampiyon olamadı ne oldu? Galatasaray yine Galatasaray."

"FUTBOLDA BÖYLE BİR ŞEY YOK"

"Ben de teknik direktörlük yaptım. Mancini, Galatasaray döneminde 21 lig maçı oynadı. İki hafta üst üste aynı ilk 11 ile çıkmadı. Hiç bir hafta aynı takım sahaya çıkmamış. Tuhaf yani. Böyle olunca oyuncuların kendisine güveni kaybolur. Eline bir kağıt alıyor. Oyuncuların yerlerini değiştiriyor. Futbolda böyle bir şey yok. İnanın oyuncular çok sağlıklı oynamıyor. Bu takımın şampiyon olma ihtimali zayıf, rakibi Fenerbahçe çok güçlü.

"BU KADAR DEĞİŞİKLİK OLMAZ"

Mourinho'nun Chelsea maçından sonraki Mancini analizi çok önemli. Bizim Gaziantepspor maçının ardından yaptığı açıklamanın aynısıydı. Galatasaray'ın nasıl oynayacağı, hangi takımın sahada olacağı ve oyun içinde takımın nasıl şekilleneceği belli değil. Bu kadar değişiklik olmaz. Olamaz yani."

"TAKIM GOL ATAMIYOR"

"Roberto Mancini ayrıca durumu iyi bir takıma geldi. Bu takımı belli bir standardı ve belli bir hücum gücü var. Mancini, geldiği günden bu yana benim sorunum defansta dedi ama değil. Takım gol atamıyor. Bursaspor ve Akhisar maçlarındaki 6'şar golü çıkarın takım gol atmamışki. Chelsea maçında pozisyona giremedin. Ben iddia ediyorum; oyuncuların hepsi şikayetçidir. Tugay Kerimoğlu, yıllardır bu kulüpte. Söylemiyor mu hocaya?"

"MANCINI KONUSUNDA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM"

"Ben Roberto Mancini konusunda ciddi bir hayal kırıklığına uğradım. Şampiyon olursun ya da olmazsın ama bu anlattığım sebeplerden dolayı hayal kırıklığına uğradım. Haftaya kim oynayacak belli değil. Papatya falı. Şaşkınlıkla izliyorum açıkçası. Kendisiyle oturup futbol muhabbeti yapmayı da çok istiyorum."

"GALATASARAY FELSEFESİNİ KAYBETTİ"

"Galatasaray, deplasmanlarda neden kazanamıyor? Cevabını verebilen var mı? Çok basit. Galatasaray, Fatih Terim ile birlikte kaybettiği felsefesini geri kazanmıştı. Ama 20 dakika, ama 30 dakika önce baskıyla oynuyordu. Galatasaray, bu felsefesini kaybetti."




Kaynak: Haberler.Com / Spor

Roberto Mancini Rıdvan Dilmen Galatasaray Chelsea Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title