Haberler

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe 'Oley' Çektirtmez

Güncelleme:

Rıdvan Dilmen, Akhisar maçı sonrası Fenerbahçe'yi eleştiri yağmuruna tutarken "Fenerbahçe yenilse de rakip taraftara 'oley' çektirtmez" dedi.

Akhisar'ın Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup ettiği mücadeleyi %100 Futbol'da değerlendiren Rıdvan Dilmen, futbolcuları tarafından sevilen bir teknik adamın başarılı olmasının çok zor olduğunu savundu.

"FENERBAHÇE 'OLEY' ÇEKTİRTMEZ

Sarı lacivertli oyuncuları da yenildiği için değil yenilmeyi kabullendiği için eleştiren Dilmen, "Fenerbahçe yenilse de rakip taraftara 'oley' çektirtmez" dedi. Dilmen, Fenerbahçeli oyuncuların yenilgide reaksiyon göstermemesinin çok tehlikeli olduğunu belirtti.

"EMENIKE'NİN OTURUŞU BİLE FAUL"

Dilmen'in eleştirilerinden nasibini alan bir başka isim de Emenike'ydi: “Emenike’nin oturuşu bile faul... Fenerbahçe’nin oyuncusu büzülmüş yatmış oraya. 2 dakika sonra oyuna girebilirsin belki. Oyuncuları böyle hedef göstermekten nefret ederim ve bunu yapana da kızarım ama Emenike’nin ruh halinden anlıyorsun. Geçtiğimiz sezon oynamadığı maçlarda kar maskesi falan takıyordu. Fenerbahçe Kulübü’nün en büyük özelliği iç disipline sahip olan bir kulüp olmasıdır. Her dalında böyledir. Bu da başkanın kulübün üzerindeki hakimiyetinden kaynaklanıyor. Bu çözüldüğü anda birden bire gidersiniz. Ben bu çözülmeleri Fenerbahçe’de sezon başından görüyorum”

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Rıdvan Dilmen Akhisar Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

recebixx:

ismail kartaldan fb ye hoca oluyorsa. . . benden de bu ülkeye cumhurhurbaşkanı olur.

18
1
yanıtYanıtla
sinan:

akhisar belediyeyi tebrik ediyorum. . . . onlar futbolcu degil ben utanıyorum fenerbahceliyim demeye

12
2
yanıtYanıtla
KADIKÖYLÜ:

Çok koşupda pres yaptımmı feneri yenersin !!!

13
1
yanıtYanıtla
kadıköylü:

ismail kartalın duruşu bile faul, güven vermiyor, korkak. maç sonu iyiye gidiyoruz açıklaması tam bir FACİA, demekki haftaya 3 yiyecez. . . böyle aptalca bir açıklma yapılırmı, tel tel döküldüğün birmaçtan sonra. . . bırak fb hocası olmayı, paf takımının bile hocası olamaz, dün resmen kendini bitirdi. . . her şeyiyle sıfır, tıpkı, sow ve emenike gibi.

11
2
yanıtYanıtla
GEKAS:

İSMAİL KARTAL İYİ GİDİYOR, BÖYLE DEVAM. BEN GEREKENİ YAPAR, İKİ TANE ÇAKARIM. .

8
4
yanıtYanıtla
Bülentm@m.m:

İsmail kartalla bu sezonun bitmeyeceği belli. Yol yakınken değiştirmezlerse abdullah Avcı gibi iş işten geçtikten sonra değiştirmişsin neye yarar.

11
0
yanıtYanıtla
kadıköylü:

dün fb , sabaha kadar oynasa akhisarı yenemezdi, bir tarafta tank gibi forvet(kuyt, sow, webo(emenike)), diğer tarafta, kenan, bruno, alves gibi topu alan çalım atan, depar atan, gol atan enerjik bir forvet. . . sow bırak adam geçip depar atmayı, topu bile tutamıyor, stop edemiyor. . . bunları kaç aydır kim çalıştırıyor hayret yaa. . .

7
2
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

4 haftada bir takımda bir şey değişmez. . . . sabırsız bir milletiz yarın bugün bu takım kazandıkça o zaman bu laflarınızı yutacaksınız çakma fenerliler o zaman bu takıma helal olsun demesin. . . . Ersun Yenal ın gönderilmesi yanlıştır başkana ben de kızdım ama arkaya bakacak olursak devamlı olmaz şuan İsmail Kartal var zırt pırt teknik direktör değiştirmek olmaz

4
4
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

ne güzel bir ülkede yaşıyoruz anasını satayım bir yenilgi aldık hak ederek aldık neler söylenmiş burada hiç şaşırmadım aslında. . . . sezon bitti şampiyonluk gitti havasındayız. . . bizimle dalga geçenler kendi takımları ne ki bizimle dalga geçiyorlar. . . daha 2 hafta önce balıkesire yenilen gs liler sizin bizimle dalga geçmeniz çok komik. . . önce kendi sorunlarınızdan kurtulun. . . ayrıca şampiyonlar liginde anderlecht gibi takımı yenememen cabası o yüzden herkes önünden yesin

2
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title