Haberler

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'nin Bu Sistemde Başarılı Olacağına İnanmıyorum

Güncelleme:

Rıdvan Dilmen, "Vitor Pereira hakkında hala kuşkularım var. Bu sistemi beğenmedim. Fenerbahçe'nin bu sistemde başarılı olacağına inanmıyorum." dedi.

Rıdvan Dilmen, Ntv Spor'da yayınlanan Yüzde Yüz Futbol adlı programda Fenerbahçe'nin Atromitos'u 3-0 yenip UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kaldığı maçı değerlendirdi. Dilmen, "Vitor Pereira hakkında hala kuşkularım var ama bugünkü oyuncu değişiklikleri de antrenör artısıdır. Ancak ben bu sistemi beğenmedim. Fenerbahçe'nin bu sistemde başarılı olacağına inanmıyorum." dedi.

"FENERBAHÇE'NİN KANAT DEĞİL SNATRAFOR ALMASI LAZIM"

"Fenerbahçe'nin duran top uzmanı bulması lazım." diyen Dilmen, "Daha henüz golü yok duran toptan. Fenerbahçe'nin mutlak santrafor alması lazım. Kanat değil, santrafor. 2 tane tam kanat oyuncusu geldi Fenerbahçe'ye. Pereira 2. yarıda orta sahayı üçledi. Volkan Şen formayı kapmak istiyor, iştahlı oynuyor. Rize'deki maçı gördükten sonra, Kadıköy'deki maçları gördükten sonra deplasmanda birkaç maç daha bekleyeceğiz. Geniş kadrodan 2 tane santrafor kaldı. Oyun yapısı 5 günde, 2 kez değişti. Antrenör açısından bu biraz daha pozitif bir duruma geçebilir. Rakip zayıf da olsa, 3-0 kazanmak önemli." ifadelerini kullandı.

"CANER TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ"

Caner'e övgüler yağdıran Dilmen, "Caner müthiş oynadı. Bir tane şut attı, kaleciden döndü. İlk yarıda Şener etkili, ikinci yarıda Caner etkili. Al-veri de oynuyor Caner orta saha gibi. Aldı, koştu... Çalım atıyor. Bunlar orta saha oyuncusunun işleri. Caner bence Türkiye'nin en iyi oyuncularından 1 ya da 2. sidir. Fernandao etkili bir oyuncu. Uçlarda oynaması lazım. Diego çok şey yapmak istiyor. Ama her oyuncunun bir tane mevkiisi olur. Her yerde oynamaz. Bazı oyuncular vardır, Ozan, Necip gibi 3-4 bölgede sayabiliriz. Fernandao direkt forvet. Rakibin duran toplarında 3-4 tane uzaklaştırır. Fenerbahçe'nin hala duran top golü yok. Hoca sürekli aynı oyuncuya attırıyor. Sürekli Diego kullanmasın. Biraz da Nani atsın, Caner atsın.Ofansif yönü çok güçlü olmayan Topal ve Josef ile oynuyorsunuz." dedi.

"BU SİSTEMDE BAŞARILI OLAMAZ"

Fenerbahçe'nin oynadığı sistemi eleştiren ünlü yorumcu, "Bugün ilk maçı kazandıktan sonra bu antrenörün doğrusudur. Hala averaj lazımmış gibi saldıran bir takımın olması Fenerbahçe'nin sevdiği iştir. Özellikle 5. dakikadan sonra tur bitmişti.Orta sahada çok bolluk var. Stoper bölgesinde, iki kenar beki de çabuk oyuncular. Özellikle forvet bölgesinde Van Persie hala soru işareti, yavaş form tutacak belli. Fernandao karta açık bir oyuncu. Bir santrafor lazım. Önce kanat oyuncusu olarak görmesinler, kanattan dönme santrafor almasınlar.4-3-3'ü Fernandao ve Van Persie ile oynama şansın yok. Bazen forvetten bir oyuncu çıkartınca, pozisyon sayınız azalmaz. Rize ve buradaki değişiklikler antrenör artısı. Fernandao bugün çıkarken, Alper'i sokmak istedi. Acaba Sow olsa onu mu sokacaktı. Ben Rıdvan Dilmen olarak, Fernandao, Van Persie, Nani ve Sow'lu sistemi sevmedim. Fenerbahçe'de oynadığı futbol ve gösterdiği performans ile unutulmazlar arasına giren 18 ismi bir araya getirdik, Fenerbahçe'nin efsane ilk 18'ini oluşturduk. İşte o isimler ve kısa kısa bıraktıkları izler..." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

KAYSERİLİ:

RIDVAN TEKNİK DR SEN DE YAPTIN NEYİ BAŞARDIN? TEK BAŞARDIĞIN AHKAM KESMEK.

23
7
yanıtYanıtla
ErhanMobil-IOS:

Ridvan Bey . Meydan bos . Televizyonda konusmasi kolay ( Galip gelince : yenecegi belliydi : ) ( maglub olunca belliydi yenilecegi ) demesi..!

21
2
yanıtYanıtla
Turgay yigit:

FB nin bu orta saha ile , Meireles , Diego Mehmet topal ile basarili olmasi mumkun degil.

5
1
yanıtYanıtla
D:

O ZAMAN YORUMCULUĞU BIRAK TEKNİK DİREKTÖR OL O KADAR İYİ BİLİYORSAN

2
2
yanıtYanıtla
, işten Mobil-ANDROID:

adam haklı su sn ..ama bakacağız

3
1
yanıtYanıtla
fenasi:

rıdvan dilmen niye fener düşmanı olmuş sürekli feneri eleştiriyor zamanında kendisi hangi başarıyı sağladı hoca olarak çok ayıp yaptığı bence bu eleştiriler yuzunden benim gözümden düştü

1
2
yanıtYanıtla
galata saraylı:

senin 99 günlük teknik diröktörlüğün var ne yaptında ne konuşuyorsun istifa etmesen kovuluyordun işi bilen yapar bilmeyen çamur atar çıkmızsın yorumculk yapıyorsun hangi maçta 90 dakika oynadın hayatın sakatlıkla geçti birde yapana çamur atma

1
2
yanıtYanıtla
üye8352:

sonuna kadar hakli, elestirelnlerin findik kadar akli yok

2
1
yanıtYanıtla
Caranbula:

Nani mani rvp o bu şu hepsi tras bu sene sampiyon TRABZONSPOR o kadarrrr..

0
3
yanıtYanıtla
İbrahim Halil Gündogan Mobil-IOS:

Felaket tellalı bu adam madem bu kadar konuşuyorsun bence teknik Direktörlüğü bi denede Görelim seni

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title