Haberler

Rıdvan Dilmen'den Şampiyonluk Yorumu: Beşiktaş Çok Ciddi Avantajlı

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, takımların şampiyonluk şanslarını değerlendirdi, "Beşiktaş çok ciddi avantajlı." dedi.

NTV Spor'da yayınlanan "%100 Futbol" programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Gaziantepspor maçını değerlendirdi.

Sarı-lacivertlilerin futbolunu öven Dilmen, Pereira'nın takımda kalması gerektiğini söylerken, şampiyonluk yorumunda da bulundu: "Beşiktaş çok ciddi avantajlı"

İşte Rıdvan Dilmen'in o sözleri:

"HASSAS DÖNEME GİRİLDİ"

"Mete Hoca maçı 2 dakika uzattı, 3-4 gol olabilirdi. Önümüzdeki hafta Eskişehir-Gaziantep maçı var. 1-0 Eskişehir kazanırsa genel averaj ve ikili averaj eşitleniyor. 1 golün bile çok değeri var. Fenerbahçe açısından yok. Bazen hakemler duygusal bakabilirler, Fenerbahçeliler isteyebilir. Ama çok hassas bir döneme girildi."

SERGEN HOCA 1 GOL BEKLİYORDUR"

"Rövanşı olmayan bir kupa maçı olsa 3-0'dır, erken bitirilebilir. Samet Aybaba, Fenerbahçe 1 tane daha atsın diye beklemiştir. Sergen Hoca da aynı şekilde bir tane atalım diye düşünüyordur."

"8-0 BİTERDİ"

"Fenerbahçe'de gördüğüm, sıfır tehditle bitirdiği, istese 7-0 bitirebileceği bir maç oldu. Pereira demiş ki, 'Arkadaşlar bugün 90 dakika sıkı bir antrenman yapacağız.' 8-0 bitecek maç 3-0 bitti. Güle oynaya kazandı Fenerbahçe."

"FENERBAHÇE 6 HÜCUMCUYLA OYNUYOR"

"Fenerbahçe sezon başında Volkan Şen ve Mehmet Topal'ı oynatmıyordu. En sonunda en doğru kararı vererek Mehmet Topal ile Souza'yı geriye koydu, ileriye de 3 gezgin oyuncu koydu. Diego'yu düşünmedi. İki beki de formda. 6 hücumcuyla oynuyor Fenerbahçe."

"ŞU ANDA TAKTİK 4-2-4"

"Volkan ne Trabzon'da, ne burada duş almasa 'Eyvah' demez. Yere yatmadı. Fenerbahçe artık 4 forvetle oynuyor ama arkada iki emniyeti var. 4-2-4'e döndü şu anda."

"AĞIR SIKLET İLE TÜY SIKLETİN MAÇI"

"Göze hoş gelen bir futbol ortaya çıktı. Rakipten asla tehdit almıyor. Ağır sıklet boksörle tüy sıklet boksörün maçı gibi oldu. 10 pozisyon vardı, 3 gol attı."

"PEREIRA KALMALI"

"Pereira, Fenerbahçe'de devam etmeli. Değişen Fenerbahçe oldu. Geçen hafta Trabzon, ondan önce Galatasaray'a gitti. Konya'ya gitti. Hepsinde çok iyi oynadı. Ben sisteme takılıyorum. Sonuç ortada. Şu takım bir anda ne oldu da bu hale geldi? Sebebi sadece sistem."

"KAYBETME İHTİMALİ YOKTU"

"Fernandao'ya Cenk muamelesi yapmaya başladı. Van Persie'de ısrar etmeye başladı. Artık pazartesiden sonra oynayacağını biliyor Van Persie. Fenerbahçe'nin kaybetme ihtimali yoktu. 2-0 geriye düşse yine kazanırdı."

"FENERBAHÇE HEP BÖYLE OLSAYDI..."

"Beşiktaş'ın da Fenerbahçe'nin de eksik yönleri güçlendi. Fenerbahçe ligin ortalarında bu şablona dönüşseydi, şu anda puan farkı olmazdı diye düşünüyorum."

"PEREIRA 'KEŞKE' DEMİŞTİR"

"Şimdiki takım Fenerbahçe için en doğrusu. Hem atabilen hem de tutabilen bir takım haline geldi. Pereira da 'Keşke daha önce bunu yapsaydım' demiştir."

"TARAFTARLAR DA MUTLU"

"Fenerbahçe önceden ıkına sıkıla oynuyordu. Şimdi taraftarlar da çok mutludur. Kjaer ile Alves çıkıyor, Mehmet Topal ile Souza da destek veriyor, dönen topların hepsini arıyorlar."

"ALPER ÇOK HAREKETLİ"

"Alper'e çok iyi bir sağ açık değil, çok iyi forvet arkası da değil, çok iyi iç oyucusu da değil. Ama her yere koyabilirsin. Çok hareketli, istekli, savunması var. Ersun Yanal'dan kalma alışkanlığı var, taktik faul yapıyor."

"BEŞİKTAŞ ÇOK CİDDİ AVANTAJLI"

"Beşiktaş'ın çok ciddi avantajı var. Fenerbahçe'ye karşı Mario Gomez veya Cenk atsaydı, 1 mağlubiyet kredisi daha olacaktı. O yüzden dakika ve goller çok önemli."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Mehmet Topal Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

vay uyanık vay:

rıdvan hoca gene bir kurnazlık peşinde. beşiktaşlı futbolcuları rehaveta kaptırıp, f. b. nin önünü açacak anlaşılan, aman dikkat

17
7
yanıtYanıtla
dırdır:

rıdvan ın dedikleri doğru :bjk , FENERBAHÇE düşmanlarının iteklemesi ve bjk ye bazı takılmalrın yatmasıyla bu dönem ŞİKELERLE şampiyon olur.

2
4
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE ŞAMPİYON.:

ÜÇ HAFTA KALDI. . . BEŞİKTAŞ PUAN KAYBEDECEK, FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK. . BEKLEYİN VE GÖRÜN. . . .

4
2
yanıtYanıtla
hasan:

bunu bilmeyecek ne var herkes beşiktaş ın şampiyon olacagını biliyor başta da futbol fedarasyonu ve erman toroğlu bunlar zaten şampiyonu sezon başında belirlemişler

2
4
yanıtYanıtla
aslan:

fenerin tek zorlu maçı başakşehir, beşiktaşın maçları daha zorlu gs ve konya maçları zor geçer

4
1
yanıtYanıtla
haberci misiniz siz?:

3 ay önceki video :)

2
2
yanıtYanıtla
helal:

kesin f. b o zaman bu ne derse tersi olur. . . . .

0
0
yanıtYanıtla
SeyirciMobil-IOS:

Ne diyor yav? Buradaki yorumcular bundan daha iyi..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title