Haberler

    Rıdvan Dilmen'den İsmail Kartal'a: Emenike Senin Akraban Mı?

    Güncelleme:

    Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Emenike tercihini eleştirdi, "Akraban mı senin?" dedi.

    Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Sivasspor'u 3-2 yendiği karşılaşma sonrasında Sarı-Lacivertli ekibin teknik direktörü İsmail Kartal'ı topa tuttu. Tecrübeli isim, Sabah gazetesindeki yazısında Emenike tercihi nedeniyle Kartal'ı eleştirirken şu ifadeleri kullandı:

    "SOW'DAN VERİM ALMAK İSTİYORSAN WEBO'YU OYNATACAKSIN"

    "İsmail Kartal da yanlıştan döndü... Alper kararı yanlış bir karar değil, Webo'nun oynamaması yanlış bir karar.. Webo geçen hafta kötü mü oynadı? Hayır... Ondan önceki hafta kötü mü oynadı? Hayır... Beşiktaş maçında kötü mü oynadı? Hayır... İsmail Kartal'ın bu duygusallığı bırakması lazım... Emenike'yi kazanacağım diye takımla sabah akşam oynanmaz ki! Moussa Sow'dan faydalanmak istiyorsan, Webo'yu oynatmalısın. Bu takımda önce Webo oynar...

    "EMENIKE AKRABAN MI SENİN?"

    Galatasaray son 3-4 maçı seksenlerden sonra kazandı. Fenerbahçe de seksenlerden sonra kazanmaya başladı. Beşiktaş da 90'larda atıyor... Bu sene lig enteresan oluyor. Sow'un ilk yarı performansı ile ikinci yaradaki performansı çok farklıydı. Webo, Sow'u da oynatıyor... Emenike akraban mı senin? Kaleci Volkan da kötü oynadı. İki haftadır olağanüstü goller yiyor... Bekir en kötü maçlarından birini oynadı. Emre de hep tedirgin oynadı. "

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Rıdvan Dilmen İsmail Kartal Moussa Sow Fenerbahçe Spor Haberler

    500

    Yorumlar (9)

    reis:

    eintein ne demiş, defalarca yapılan aynı uygulamalardan farklı sonuçlar beklemek APTALLARIN işidir. . . . garibim i. kartalda defalarca emenikeyi oynatıyor gol atacak diye ama adam 30 maçta 4 gol atabildi. . . bursalı fernandeo. . . bir maçta 4 gol attı. . . . . fb de krasiç kazığı emenike kazığı, milyon eurolor boş yere gidiyor. . ama uyanan yok. . . emenike ucubesi (futbol anlamında)yüzünden bence şampiyonluk kaçtı gibi. . . veya kaf dağının arkasında. . .

    5
    0
    yanıtYanıtla
    CEMAL KARACİĞER:

    KARDEŞİM RITVAN ; İSMAİL KARTALIN DÜŞÜNCELERİ VE ÖNGÖRÜSÜ DOĞRU AMA , AMANIN DA AMMASI VAR BE . HA BU TAKIM SENİ DE GÖRDÜ , UNUTMA KAÇINCI HAFTA DA KAÇTIN ?KISACASI ERGENE AVRAT BOŞAMAK KOLAYDIR DERLER BİZİM BURALARDA . . . SEN DE O MİSAL

    3
    1
    yanıtYanıtla
    harbi:

    la rıdvan luceskuyu duydun hemen kulüp talimatıyla yerden yere vur boşuna sana şeytan dememişler. . . çakal. . .

    4
    0
    yanıtYanıtla
    GfbmobilWeb@haberler.com:

    Adam hakli

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Rıdvanista:

    O kötü oynadı bu kötü oynadı çık oyna o zaman adama bak ya

    0
    1
    yanıtYanıtla
    can:

    niye gocundun dilmen senin akraban tayyipmi

    0
    1
    yanıtYanıtla
    gfbMobil-ANDROID:

    Rıdvan haklı yolla gitsin emenikeyi artık yaaa

    1
    0
    yanıtYanıtla
    fenerli:

    ben hem harbiye begeni bastimhemde gfb ye dengesizce oldu biraz :)

    0
    0
    yanıtYanıtla
    BJK:

    BURDA YORUMLAR ACIK

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title