Haberler

Rıdvan Dilmen'den İlginç Öneri: Futbolcular Gibi Hakemler de Değişmeli

Güncelleme:

Rıdvan Dilmen, hakemlerin verdiği hatalar kararlar üzerine "futbolcular gibi hakem de değişmeli. Hakem istediği kadar üzülsün. Bu problemi yıllardır çözemediler." önerisinde bulundu.

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Eskişehirspor- Fenerbahçe maçının hakemi Alper Ulusoy'u eleştiri yağmuruna tutarken, hakemler konusunda ilginç bir öneride bulundu.

"KÖTÜ MAÇ YÖNETİYORLAR"

Rıdvan Dilmen'in NTV Spor'da yaptığı yorumlar şöyle: "Hakemin göremediği bir penaltı vardı. Sonra saçma sapan bir penaltı verdi. Hakem ilk net penaltıyı veremedi. Ondan sonra arıyor arıyor nerede penaltı vereceğim diye... Bizim hakemlerimizin mental problemi olduğu sürece Türk hakemliği hiçbir yere gelmez. Her maç için geçerli olan bir şey var hakemlerimiz çok kötü. Bu yıl çok kötü maç yönetiyorlar. Benim bu konuda bir fikrim var; futbolcular gibi hakem de değişmeli. Hakem istediği kadar üzülsün... Bu problemi yıllardır çözemediler, çözemiyorlar. Dolayısıyla hakem arkadaş nasıl isterse lig öyle oynanıyor. Fenerbahçe'nin vermediği penaltısı da çok saçma sapan. Futbolda dün kar, bugün hakem insanı futbol maçından soğutuyor.

"FENERBAHÇE BİR TARZ OLUŞTURDU"

Fenerbahçe bir tarz oluşturdu, zaman zaman eleştirilen Pereira da 43 puanı cebine koydu. Ahlaki olarak hakemlerin konuşulması doğru değil.

"MÜFTÜOĞLU'NUN SÖZLERİ DOĞRU DEĞİL"

Kuddusi Müftüoğlu'nun 'Antrenörler ilk önce kendilerine baksınlar' sözleri doğru değil. Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'ın sözlerini yüzde yüz doğru bulmuyorum.

"EY ESKİŞEHİRSPOR BAŞKANI!.."

Eskişehirspor başkanı Mesut Hoşcan'ın açıklamalarına katılmıyorum. Başkanlar önce kulüpleri düzgün yönetecek, batırmayacak. Bugün Mesut Hoşcan, yarın başka bir kulüp başkanı çıkıp konuşacak. Siz önce kulüpleri düzgün yönetin. Ey Eskişehirspor Başkanı! Sen futbolcuların paralarını ödüyor musun? Sonra da suçu hakemlere atıyorsunuz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eskişehirspor Rıdvan Dilmen Mesut Hoşcan Fenerbahçe Üst Manşet Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (4)

yok yaw:

pis fb, li dingil.

4
5
yanıtYanıtla
realite:

ulan fb esesi zaten öylede yenecekti böylede. . zaten ilk hata da fb lehine idi penaltısı verilmedi. . . bu yaygaracılar bjk- fb maçındaki hakem katliamını bu kadar konuşmadılar üstelik derbiydi. . eğer hata fb ye yaramıyorsa sus-pus. . eğer fb ye yarıyorsa saatlerce sakız gibi çiğne. . düşünün bjk maçında hakim adil olsa çık bjkden 3 puan ekle fb ye gör farkı. . . 6 puanlık maçta 3 maymunu oynayanlar, fb nin zaten yeneceği bir maçta bu kadar acaba neden yaygara yapıyorlar. , hekemleri etkilemek için olmasın

2
0
yanıtYanıtla
veli:

maç yönetmiyorlar. . istediklerini sahada seve seve uyguluyorlar. . sizin görevinizde buna kılıf aramak. . . ahmaklar hep ütülmekten bıkarsa size o ekranlarda kimse çuvalla para vermez. . .

0
1
yanıtYanıtla
kerimMobil-ANDROID:

mac oncesi yorumla mac sonrasi yorumu titmayan tek kisi ridvandir sonra ozur diler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title