Haberler

    Rıdvan Dilmen'den Caner'e Tepki

    Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında Fenerbahçe - Torku Konyaspor maçındaki pozisyonları değerlendirdi.

    Caner Erkin'in penaltı pozisyonu olduğunu söyleyen Güntekin Onay, Rıdvan Dilmen'in düşüncesini sorarken, "Devre arasında biraz pozisyonları izlememiz gerekiyor. Penaltı, penaltı... Caner'in itirazı da anlamsız. Zamanlama hatası yaptı. Caner artık 26 yaşında ve uluslararası maç oynamış tecrübeli oyuncunun en ufak riske girmeyip ayağını sokmaması lazım. Kontrolsüz girdi, net penaltı. Gereksiz, bek orada duracak. Hala gidiyor itiraz ediyor.Geçen hafta Manisa'da da... Sürekli el hareketi yapıyor." dedi.

    Bekir'in gördüğü kırmızı kart hakkında ise, "Ben sarı veririm. Bastıysa kırmızı kart gösteririm. Zamanlama hatasıyla sıyırdıysa sırtını sarı..." sözlerini kullandı.

    Oyuncularının itirazlarının ardından tribünlerin gerilmesi hakkında, "Maç da kaybedebilirsiniz ama Fenerbahçe'nin dikkatli olması lazım. Aklıma hemen Beşiktaş - Samsunspor maçı geldi. Çünkü Webo da vurdu bir oyuncuya. Sinirler gerildi ve bence bu devre Fenerbahçe lehine olacak. 11'e 10 da kazanır ama sakin olması lazım. İlk 10 dakika bocaladılar. Sanki ilk kez toplanmışlar ve bir oyun oynuyorlar. Fenerbahçe baskıyı kurunca sonra tek kale maç oldu ve gol olacağı belliydi, eli kulağındaydı. Gole kadar üstünlüğü aldı Fenerbahçe, tipik Webo golü." açıklamasını yaptı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Torku Konyaspor Rıdvan Dilmen Caner Erkin Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title