Haberler

    Rıdvan Dilmen: Hakem! Sanane Fenerbahçe'nin Kötü Oyunundan

    Güncelleme:

    Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, "Hakemin Faty'yi ikinci sarıdan atması gerekiyordu ama bir tane attı diye ikinciyi atamadı. Hakem! Sanane Fenerbahçe'nin kötü oyunundan" yorumunu yaptı.

    Spor Toto Süper Lig 20. haftasında oynanan Bursaspor - Fenerbahçe maçının ardından 88. dakikada hakem Halil Umut Meler'in verdiği penaltıya Rıdvan Dilmen'den de tepki geldi.

    Maç sonrası NTV Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin hakem yüzünden 2 puan kaybettiğini söyledi.

    "SANANE FENERBAHÇE'DEN!"

    "Hakemin Faty'yi ikinci sarı karttan atması lazım. Bir tane attın diye ikinci kırmızı kartı vermeyecek misin? Hakem! Sanane Fenerbahçe'nin kötü oyunundan. Yardımcı hakem, orta hakemin görmediği penaltıyı veriyor. Fenerbahçe kötü oynayabilir ama hakem sanane bundan."

    "ADVOCAAT'IN HATALARI..."

    "Antrenör bütün maç boyunca şahane bir ortam olmasına rağmen Sow ve Aatif'a dayandı, tebrik ederim. Garibim Alper geldiği günden bu yana en iyi topunu oynadı. Tabi ki Fenerbahçe'yi eleştirebiliriz niye 2'yi bulamadın ve rakibi oyunda tuttun diye. Bursaspor seyircisi de bu oyunun ardından hep oyunda tuttu kendisini."

    "HAKEM 2 PUANI FENERBAHÇE'NİN CEBİNDEN ALDI"

    "Doğaçlama gelen bir şey yoktu maçta. Maç başlayamıyor, pet şişe yağıyor. Abartılı gerginlik var. Bursalı oyuncu İnstagramda Fenerbahçe'ye yapılan faulü koyuyor. Bakın bunlar mazeret değil belki ama bazen, bazı şeyler mazerettir. Hakem Fenerbahçe'nin cebinden 2 puanı aldı. Bursaspor'da maçın başında genç oyuncu uçarak giriyor. Faty ikinci sarıdan atılmalıydı. Normal şartlarda Bursaspor en az 9 kişi kalmalıydı maçta. Ancak hakem bir oyuncu attı diye nedense göstermedi."

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title