Haberler

Rıdvan Dilmen'den Burak Yılmaz Yorumu: Fiyasko! Yılın Skandalı

Güncelleme:

Rıdvan Dilmen, Burak Yılmaz'ın Çin'e transfer olmasını yorumlarken "Zamanlama skandal. Bu hareket yönetim ve hoca için fiyasko." dedi.

Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın ani bir kararla Çin Ligi'nden Beijing Guoan takımına transfer olmasına Rıdvan Dilmen'den flaş bir yorum geldi.

"SKANDAL, FİYASKO"

Dilmen, NTV Spor'daki %100 futbol programında, "Geçen hafta olsa doğru derdim. Galatasaray, Avrupa hedefini bıraktı demek ki. Geçen hafta olsaydı vermeleri lazımdı. Bu hareket yönetim ve hoca için fiyasko. Avrupa'da yoluna devam eden bir takım Galatasaray. İyi ki bu Çinliler çıktı. Galatasaray kulübünün zamanlamasını yılın skandalı olarak görüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Burak Yılmaz Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (19)

taki:

TİPİK FENERLİ KIŞKANÇLIK SENDROMU burak ardadan sonra en yüksek ücretle transfer olan futbolcu oldu varmı fenerde bu paralarla yabancı ülkeye türk oyuncu transferi yok daha ne konuşuyorsunuz ozaman siz gidin ülkenin döviziylen pahalı yabancı alın zarara satın

20
10
yanıtYanıtla
FENERBAHÇEYE 4 GOLLÜ AYAR:

Helal olsun Eto''o ve Antalyaspor dün tescilli şikeci Fenerbahçemize iyi ayar verdi. Antalya dün Fenere ''Kör beygire hamut geçiriri gibi'' geçirerek adeta 4. yıldızı taktı. Fener bu sene şampiyon olamasa da 4. yıldızı Antalya da taktılar Tescilli şikeci fenere. Baş şikeci Azizin gözü aydın.

14
11
yanıtYanıtla
enstantaneler:

Bi zahmet sen GS için yorum yapma..Lütfen senin ağzını sadece Fener meşgul etsin.

16
5
yanıtYanıtla
isimolmsz:

Bu salak ne konustugunu bilmiyor iyice yaslanmis

10
3
yanıtYanıtla
galcim:

Rıdvan sen Fenev nasıl yenildi onun yorumunu yap. Burak transferini kıskanç yapmıyalım. Bak görüyon dimi büyük tansferlerin hep cimbomdan çıktığını. Senin fenevin nereye kimi göndermiş onu gonuş.

7
6
yanıtYanıtla
yunusMobil-ANDROID:

sen fenerin tarihi farkli yenilgisini yorumla galatasarayin yaptigi basarili isi baska yone cekip tarihi yenilgiyi unuturamasin sampiyon besiktas

3
7
yanıtYanıtla
ADALET:

İYİKİ GİDİYOR BU ADAM TAKIMI BOZUYOR İYİ PARA ALSALAR BARİ

8
0
yanıtYanıtla
Mustafa Mobil-IOS:

Lan boş konuşmayın adam senede yorumculuktan 3 mil dl alıyor tabii ki konulasacak , Fener adamı çarpar unutmayın

5
2
yanıtYanıtla
kaan:

türk takımlar transfer işinde hep sınıfta kaldılar. Zamanlama ve transfer parası çok yanlış.

3
4
yanıtYanıtla
Mrb:

Galatasarayin mali durumu kötü, uefa mali durumu düzeltmezse iki sene avrupadan men edecek. Dolayisiyle para eden hersey sene sonuna kadar satiliyor. Koyun can derdinde kasap et.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title