Haberler

Rıdvan Dilmen, Canlı Yayında 2 Dakika Konuşmadı

Güncelleme:

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen,Trabzonspor- Fenerbahçe maçında yaşananlar sonrası Kulüpler Birliği'nin '2 dakika düşün' duyurduğu çağrıya uydu ve programın açılışında 2 dakika boyunca konuşmadı.

"KULÜPLER BİRLİĞİ'NİN ALDIĞI KARARA SAYGILIYIZ"

Tecrübeli futbol adamı ayrıca Trabzonspor'un yaptığı açıklamayada değinerek önemli yorumlarda bulundu. Rıdvan Dilmen, 2 dakikalık sessizlikten sonra açıklamalarına devam etti ve alınan kararları şu sözlerle değerlendirdi: "Kulüpler Birliği'nin aldığı karara saygı duyuyoruz ve Göksel Gümüşdağ'ın aldığı karar gerçekten önemli. Biz de elimizden geldiğince destek vermeye çalıştık.

"DÜZELTİLMESİ GEREKEN SORUNLAR VAR"

Bugün çok güzel bir karşılaşma izledik ve sadece bu konuları konuşmalıyız. Düzeltilmesi gereken sorunlarımız var.

"TRABZONSPOR HAKLI"

17 kulüp dedik ama Trabzonspor'da kendince haklı ve gerçekten bu sorun ciddi bir şekilde tartışılmalı ve araştırılmalı."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (4)

DÜŞÜNÜYORUM...:

SİZ İSTER 2 DAKİKA İSTER 5 DAKİKA İSTER Bİ ÖMÜR DÜŞÜNÜN. . . BİZ ARTIK ŞİKECİLERİ ONLARI KORUYANLARI ONLARA DESTEK VERENLERİ DÖVECEĞİZ. . . DÖVECEĞİZ. . . DÖVECEĞİZ. . . NE YAPALIM ADALETİN HER GÜN HER OLAY HER SİYASET GÜNDEMİNE KARŞI DEĞİŞTİĞİ BU ÜLKEDE BİZDE KENDİ ADALETİMİZİ KENDİ ELİMİZLE KENDİ TEKMEMİZLE KENDİ TOKATIMIZLA SAĞLAYACAĞIZ. . . NE YAPALIM BİZİM OY ORANIMIZ DÜŞÜK BİZE DESTEK VEREN YOK. . . FIRILDAK TA DEĞİLİZ. . . DÜZ İNSANIZ BİZLER. . . ARTIK BÖYLE. . . DAYAK. . . DAYAK. . . DAYAK. . . ANLAYANA. . . . . . .

3
2
yanıtYanıtla
asr:

iki dakikada aklından neler geçti acaba. . çalınmış bir kupayı savunmanın dayanılmaz ağırlığı bindi mi omuzlarına. . . şike, hırsızlık, rüşvet, teşvik kelimeleri geçti mi aklından. . .

0
5
yanıtYanıtla
MHP Lİ SEÇMEN:

TEĞMEN KUBİLAYI ŞEHIT. EDEN ZIHNIYET GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRKE 15 HAZIRAN 1926 IZMIR DE SUIKAST KURAN CHP NİN TA KENDISIDIR KUBİLAYIN GERÇEK KATİLİ STATÜKOCU DARBELERIN ELE. BAŞI. CHP DİR . . . !

0
2
yanıtYanıtla
gs 31:

vatan sag olsun gazılerımıze acıl ssıfalar bjk sampıyon

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title