Haberler

    Rıdvan Dilmen Bursaspor - Fenerbahçe Maçında Faturayı Kesti

    FutbolArena - Sabah Gazetesi yazarı Rıdvan Dilmen, 1-1 bereberlikle sonuçlanan Bursaspor - Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.

    Rıdvan Dilmen'in Bursaspor - Fenerbahçe karşılaşması yazısı

    "Üniversitelerde profesörlere bizde, "Hocam" derler... Teknik direktöre de "hocam" derler. Bir de hakemlere... İki tane hoca, maçı Fenerbahçe'den aldı...

    Birisi Dick Advocaat, diğeri hakem Halil Umut Meler. Yardımcı hakem nereden gördü de Meler'e "Bu pozisyon penaltı" dedi, anlamadım. Hatayla bazı yanlışları ayırmak lazım... Maçın analizini yapacak olursak Bursaspor ilk 10 dakika çok hırslı ve arzulu başladı ama Fenerbahçe çok tecrübeli bir takım. Muhteşem bir taraftarı var Bursa'nın fakat şişeler, çakmaklar, bunlar doğal şeyler değil. Kadıköy'de, Türk Telekom Arena'da da olsa aynı yorumu yaparım.

    Tekme tokat maç oldu. İkinci yarı 11'e 10 oynandı, Bursasporlular oynamaya çalıştı, biraz tekmeler azaldı belki ama Faty'yi atması lazımdı. Bir tane verdin diye diğerini veremiyor musun? 9'a 11 oynanacaktı, bir de alakasız pozisyondan 2 puan gitti.

    Sana ne Fenerbahçe'nin kötü halinden?

    Teknik direktöre de gelelim. Advocaat 11'e 10 oynanan maçın 1-1'e gelmesi için çok çaba gösterdi. Hakem de yardımcı olunca başardı. Doğal akışında giden bir mücadele olmadı açıkçası... Antrenör açıklama yapıyor bir gün önce, "Sert geçecek" diyor. Fenerbahçe için mazeret olmamalı diyoruz ama bu da mazerettir. Hakem aldı 2 puanı, gitti. Beşiktaş'ı geçme şansını zaten az görüyordum, dört takım arasında en az şansı zaten Fenerbahçe'ye veriyordum ama bu şekilde ligden koptu. Advocaat için de sözleşme erken, biraz daha düşünmeli bence yönetim. Uzatmasınlar demiyorum ama düşünsünler, tartsınlar."

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Dick Advocaat Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title