Haberler

Rıdvan Dilmen: Beşiktaş Bursa'yı Yener, F.Bahçe Konya'ya Yenilmez

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, katıldığı radyo programında önümüzdeki hafta programını değerlendirdi, "F.Bahçe Konya'ya kaybetmez, Beşiktaş ise Bursa maçını kazanır." dedi.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Best FM'de yayınlanan Gökhan Dinç ile Basın Tribünü programına katıldı. Dilmen, şampiyonluk şanslarını ve önümüzdeki hafta programını değerlendirdi,

Dilmen, " Fenerbahçe'yi, Beşiktaş'ı mağlup eden Kasımpaşa hayata döndürdü. Beşiktaş fırsatı yakaladı ama değerlendiremedi. Buna rağmen Kasımpaşa maçını kaybederek üzerindeki baskıyı kırdı, şimdi motivasyonu daha da artacaktır. Beşiktaş'ın, Bursaspor maçını kazanacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE KONYA'DA KAYBETMEZ"

Fenerbahçe'nin deplasmanda oynacağı Torku Konyaspor maçını da değerlendiren Dilmen" Fenerbahçe, Konyaspor'a kaybetmeyecektir. Kazanır mı bilemem ama kaybetmeyecektir. İki tarafta sakin oynuyor. Bu maçta oyuncu kalitesi ön plana çıkacaktır" şeklinde konuştu.

"BEN DE TEKNİK DİREKTÖR OLSAM KAZANMAK İSTERİM"

Dilmen, Kasımpaşa teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın açıklamalarını ise"Rıza Hoca söylenmesi gerekenleri söyledi. Sadece kendisi için değil tüm teknik adamlar için konuştu. Ben de Konyaspor teknik direktörü olsam ben de Fenerbahçe maçını kazanmak isterim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Kasımpaşa Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

ŞAH:

normalde konya 2. lik için saldırır ama aykut kocaman maçı satar

3
4
yanıtYanıtla
musti:

konya 3-0 alir fenerbahce zaten mac basina 1 gol atiyor rakip konya oldugu icin bu macta atamaz konyada aykuta bu maci hediye etmek isteyecegi icin elinden gelen en iyisini yapacak oyuzden 3-0

2
1
yanıtYanıtla
musti:

bursa 1-2 besiktas bursa acik oynuyor buda besiktasin isine gelir

0
1
yanıtYanıtla
öz braga seyahat:

KONYASPOR BIZIM GIBI OYNARSA FENERİ 4 LER PORTEKIZDEN SELAMLAR

1
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

beşiktaşta gomezi tutsunlar yeter. bursa beşiktaşı yenerek uef şansını devam ettirecektir. beşiktaş artık dikiş tutmaz.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title