Haberler

Rıdvan Dilmen: Aatif Chahechouhe Fenerbahçe'den Ayrılacak

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Osmanlıspor maçı sonrasında "Çok sürpriz bir durum olmazsa Chahechoue devre arasında ayrılacağını düşünüyorum. Kadroda düşünmüyor." dedi.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Osmanlıspor- Fenerbahçe mücadelesini NTV Spor'da değerlendirdi. %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'deki iyiye gidişin yeterli olmayacağını söyledi, Aatif Chahechouhe'nin de takımdan ayrılacağını iddia etti.

Ünlü futbol adamının açıklamaları şu şekilde:

YAVAŞ YAVAŞ DÜZELME VAR AMA YETMEZ"

"Osmanlıspor 5 namağlup takımdan biri. Çok özgüvenle oynuyorlar. Fenerbahçe'de yavaş yavaş bir düzelme var ama yetmez. İlk 6 haftada 6 puan geride olması sorun. Hem Galatasaray'ı hem Beşiktaş'ı evlerinde yenmeleri gerekir.

"SEN GEYİK MİSİN?

"Sen geyik misin? Bacağımın üzerinden atlamak zorundasın. Ben öyle kayarsam, sen atlamak zorunda değilsin. Pozisyonun penaltı olduğunu düşünüyorum. Volkan'a göre penaltı değil, hakeme göre penaltı. Volkan kontrolsüz girdi ve bunu da oyuncu kullandı. İtiraz ediyor ancak öyle kaymaması gerekirdi.

"TRANSFER SORUNU DA VAR"

Şu ortamda hazır 2'de 2 yapmışken, Osmanlıspor'u yenip, evinde Alanyaspor'u da geçip devam etmesi gerekirdi. Bir bakarsın puan farkı 10 olmuş, hiç anlamazsın. İkinci devre de rakiplerine gideceksin. Transfer sorunu da var. Emenike sezon içerisinde ne kadar devamlılık sağlar bilmiyorum. Emenike ya saç baş doldurur ya harikalar yaratır. Bugün sağ baş yolduran günündeydi. Volkan'a bakıyorsun. Çok etkili gözüküyor ancak gol ve asist konusunda sıkıntı var. Lens sağda, Volkan soldayken rakip için önemli tehlikelerdir.

"ESKİYE GÖRE DAHA ÇOK..."

Rakibin 3 topu direğe çarptı, dışarı gitti. Onun dışında penaltı pozisyonu garip. Advocaat, elindeki malzemeyle maksimumunu yapmaya çalışıyor. Eskiye göre daha çok öne oynamaya çalışan bir takım. İlk 10 dakika güzel bir futbol vardı. Sonraki 80 dakika kötü bir maç oldu. Sow, Fenerbahçe'ye kötü başladı. Gerçekten 1 yılını boşa geçirmiş. Çok geriye gitmiş. Milli takım arasında burada özel antrenman yapması gerekir.

"CHAHECHOUE GİDECEK"

Çok sürpriz bir durum olmazsa Chahechoue devre arasında ayrılacağını düşünüyorum. Kadroda düşünmüyor. İyi oyuncu ancak hiç şans alamadı. O da ayrılmak ister. Fenerbahçe uçağa indi ve 2 puan kaybetti. Deplasman denebilecek ilk maçında puan kaybetti. Deplasmanda en çok maç kazanan şampiyon olur. Ben niye Beşiktaş favori diyorum? Çünkü deplasmanda en iyi oynayan takım.

"VAN PERSIE TERLEMEMİŞTİR"

Van Persie golünü attı ancak terlememiştir. Daha fazla çalışması lazım. 7 gündür takımla çalışıyor. Takımdan ayrı çalıştı şeklindeki alt yazılardan artık sıkıldım. Ersun Yanal döneminde bu futbol oynanıyordu ancak ozaman Emre Belözoğlu gibi yetenekli futbolcusu vardı. Kadıköy'de çok problem olmuyor. Ceza sahası içine bu oyuncular girebiliyor. Deplasmanda böyle olmuyor. 1 tane forvet arkası bulamadılar. 4-2-3-1 oynamak isteseler kadroda hiç yok. Sadece Salih var. Onu da kadroda düşünmüyorsun. Türkiye Ligi ile Avrupa Ligi aynı futbolu oynamıyor."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aatif Chahechouhe Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title