Haberler

    Rıdva Dilmen'den Flaş Yabancı Sınırı İddiası

    Rıdvan Dilmen, A Milli Takımımızın son durumunu değerlendirdiği programda, yabancı sınırlaması ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.

    Dilmen, Türkiye Futbol Federasyonu'nun, ocak ayında yabancı sınırlaması ile ilgili bir değişikliğe gideceğini iddia etti ve bu kararın bir devrim niteliğinde olacağını ifade etti.

    Terim'in yabancı sınırlamasının kalkmasını istediğini kaydeden Dilmen, "Hocamız sınırsız yabancı istiyordu, biz 5+3 kararı verdik. O zaman futbol direktörünü kaldıracaksınız. Niye istiyor Fatih hoca, "milli takıma zararı olmaz diyor". Federasyon ne diyor, "olmaz" diyor. Fatih hoca bunun üzerinde, Ocak ayında muhtemelen açıklayacaklar, kriterler getirerek, belki de yabancı sınırlamasınnı açacaklar. Şu anda bu projede bir zaman kaybı var. Ben hocanın yapamadıklarını sezinliyorum, duyuyorum, biliyorum" diye konuştu.

    Ocak ayında verilecek yabancı kararını bir devrim niteliğinde olacağını söyleyen yorumcu, "Fatih Terim bir tercih yapacak, Futbol Direktörü mü, teknik direktör mü? Arsene Wenger mesela, Arsenal'in futbol takımının anahtarı orada. Ocak ayında açıklayacakları yabancı kontenjanı kararı bir devrimdir. Yabancı kriterleri ile ilgili önemli kararlar geliyor. Ama geciktik" dedi.

    Öte yandan Dilmen, kulüplerin finansal durumunun iyi olmadığını belirten eski futbolcu, "Türkiye'de en az 10 tane kulübün bu yıla eksi puanla başlaması lazımdı. Demiş ki TFF kulüplere, bunları uygulayın demiş. Geçen sene kurallar uygulansa, Gaziantep küme düşecekti. Sonra altyapıdaki kaynağı Ahmet'e, Mehmet'e, yabancıya veriyorlar" şeklinde yorum yaptı.

    Kaynak: Milliyet

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Rıdvan Dilmen Fatih Terim Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title