Haberler

Ricky Martin: Gay'im ama Kadınlarla İlişkiye Açığım

Güncelleme:

Dünyaca ünlü sanatçı Ricky Martin özel yaşamına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ricky Martin, "Gayim ama kadınlarla ilişki fikrine açığım." dedi.

Yaklaşık 6 yıl önce eşcinsel olduğunu açıklayan dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin bir sırrını açıkladı.

İspanyol yıldız Ricky Martin, Meksika dergisine yaptığı açıklamalarında gay olduğunu ama hem erkeklerden hem de kadınlardan hoşlandığını söyledi.

"GAYİM AMA KADINLARLA DA İLİŞKİ FİKRİNE AÇIĞIM"

"Cinsel yaftalara karşıyım. Bizler duygusal ve cinsel ihtiyaçları olan basit insanlarız" diyen Martin, sözlerine şöyle devam etti:

"Erkekler beni büyülüyor ama tamamen özgür cinsel ilişkiden keyif alıyorum. Yani arzuladığım bir kadınla ilişkiye açığım."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ricky Martin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (12)

hdpMobil-ANDROID:

hepimiz ricky martiniz

29
47
yanıtYanıtla
hdp:

Ricky Martini destekliyoruz

12
38
yanıtYanıtla
GEBZETÜRKİSHMAN:

BENDE ÖYLEYİM NE VAR BUNDA

10
39
yanıtYanıtla
Cenk:

Bu bir seçm değil yaradılış gereğidir arkadaşlar. Din kitapları yerine bilim kitaplarını kale alırsanız anlarsınız. Allah kadın kadın gibi erkek de erkek gibi olmalı diyor ama çift cinsiyetli insanlar yaratıyor. Onlara bir şey diyemiyorsunuz tabii. Bunlara da demeyin. İş fiziksel olabildiği gibi ruhsal da olabiliyor.

4
3
yanıtYanıtla
Almanya:

Yani bi sin ulan sen.

6
0
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜGENÇLİK:

NE VAR BUNDA NORMAL BİRŞEY BİZİM BAHÇELİDE ÖYLEDİR BAKSANIZA HİÇ EVLENMEDİ BİLE

4
2
yanıtYanıtla
Mustafa:

erkek adamın erkek sevgilisi olur. deli mi bu kadın kaprisi çeksin?

3
2
yanıtYanıtla
Vatansever:

bu arada bizim etek giyenler var ya doğuda gönderelim parçalasın. .

2
2
yanıtYanıtla
SEREN:

RAHAT OL ÇOĞU ERKEK ZATEN GİZLİ AMA SAPIKTA KADINLARADA DÜŞKÜNLER BİR OKADAR ERKEK ERKEĞEDE DÜŞKÜNLÜK MODA ARTIK SON YILLARDA PİSLİK İÇİNDELER

2
0
yanıtYanıtla
Mert:

Ricky Martin erkek eşiyle birlikte taşıyıcı anne yoluyla baba oldu.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title