Haberler

'Cin'li Savunma Yapan Sanığa Müebbet Hapis

Güncelleme:

Ümraniye'de rezidanstaki kadın cinayeti davasında "Ona cin musallat olmuş. Kendini doğramaya başladı." diye savunma yapan sanık, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Ümraniye'de bir rezidansta oturan 35 yaşındaki Fatma Şerban'ı bıçak darbeleriyle öldürdükten sonra tatil yapmaya gittiği Çeşme'de yakalanan Köksal Şahin'in ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın karar duruşması görüldü.

"GÖZLE GÖRÜLMEYEN ŞAHISLARIN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLÜYOR" SAVUNMASI

Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Köksal Şahin (33) ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada söz alan sanık avukatı Ahmet Yılmaz müvekkili hakkında verilecek cezada indirim maddelerinin uygulanmasını talep ederek, "Sanık savunmasında gözle görülmeyen şahısların maktulü öldürdüğünü söylüyor ve ilk önce maktulün kendisine bıçakla saldırdığını belirtiyor." dedi. Duruşmada söz alan Fatma Şerban'ın avukatı Sevcan Kumyol Yücel, kendisini "Ona cin musallat olmuş. Kendini doğramaya başladı." diyerek kendini savunan sanık hakkında indirim maddeleri uygulanmadan ceza verilmesini istedi.

"ALLAH RAHMET EYLESİN, BEN HİÇBİR ŞEY YAPMADIM"

Duruşmada son sözü sorulan Köksal Şahin ise, "Ölen kişiye Allah rahmet eylesin. Yakınlarına başsağlığı dilerim. Ramazan ayındayız, şu anda da oruçluyum. O gün ben ona hiçbir şey yapmadım." dedi. Bunun üzerine mahkeme başkanı, "Ben öldürmedim mi diyorsun?" diye sordu. Sanık Şahin, "Boynumdan muskayı alıp lavaboya attıktan sonra hiçbir şey hatırlamıyorum." diye konuştu.

MÜEBBET HAPİS CEZASI

Mahkeme heyeti, Şahin'in "Tasarlayarak ve canavarca hisle eziyet çektirerek öldürme" suçundan önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi. Sanığın yargılama sürecindeki olumlu davranışlarını takdiri indirim sebebi olarak belirleyen mahkeme, Köksal Şahin'i müebbet hapse çarptırdı. Köksal Şahin ayrıca, "Nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme" ve "Hırsızlık" suçlarından da toplamda 7 yıl 1 ay hapis cezasına mahkum edildi.

İDDİANAMEDEN

Ümraniye'de bir rezidansta oturan Fatma Şerban'ın cansız bedeni geçtiğimiz yıl eylül ayında komşuları tarafından bulunmuştu. Polisin olayla ilgili yaptığı soruşturmada cinayeti Şerban ile bir süredir beraber olduğu öğrenilen Köksal Şahin'in işlediği tespit edildi. Köksal Şahin'in binaya giriş ve çıkışı sırasında güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri, cinayeti onun işlediğinin delili olarak dosyaya girdi. Fatma Şerban'ı bıçak darbeleriyle öldürdükten sonra tatil yapmaya gittiği Çeşme'de olayın ertesi günü yakalanıp İstanbul'a getirilen Köksal Şahin hakkında "Tasarlayarak ve canavarca hisle eziyet çektirerek öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis ve "Nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme", "Hırsızlık" suçlarından da 8 buçuk yıldan 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ümraniye Çeşme Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (15)

Vuran:

Bu karı öldürülürmüydü Lan. Doyulurmu bu karıya.

10
36
yanıtYanıtla
Antiavukat:

Ben bu avukatları hiç sevmem çünkü caniyide masumuda savunurlar yanı biri birini dograsin avukata ver parayı vallahi dogramadi der . bende onun için avuat değil kasiyer oldum

19
3
yanıtYanıtla
ŞİRİNCELİ:

AZ CEZA ALMAK İÇİN DÜŞÜNMEDİKLERİ SOYTARILIKLAR KALMIYOR.

15
0
yanıtYanıtla
mavi:

Ne cin min diyipte sucunu hafifletmeye calisiyor. Kadini oldurmus iste. Sen o cin masalini kulahima anlat manyak.

14
0
yanıtYanıtla
kavaklı:

dikkatinizi çekiyormu bilmem medya, basın kadın cinayeti yada kadına şiddet konusunu abarttıkca bu işlerde artış gözleniyor ama hangi medya nın umurunda.

13
1
yanıtYanıtla
KÖKSAL:

BENCE AZ BİLE CEZA VERİLMİŞ

9
0
yanıtYanıtla
fatoş:

Rahatliga bak öldürdükten sonra otele tatile gitmiş...

9
0
yanıtYanıtla
CİNGÖZ:

Eee, tamam işte. . . !!! ''CİN''lik yapan sensen, CİN de sensin . . .

7
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Müebbeti anladıkta 18 ay ne oluyor bizim kanunlarımız kadar saçma kanun dünyada yok ( müebbetten iki seneye indirir Müebbete 18 ay ekler)

8
0
yanıtYanıtla
xxxx:

bu adami savunan avukati insallah birgun cin carpar..nerden nasil avukat olmussa artik..katili kurtarmak icin neler soyluyor la..para bu kadar mi insanin vicdanini yeniyor..yaziklar olsun boyle avukatlara

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title