Haberler

Yine Rezidans İnşaatı, Yine İşçi Ölümü

Güncelleme:

Kadıköy'de bir rezidans inşaatında 14'üncü kattan üzerine iskele kalas ve demirleri düşen işçi hayatını kaybetti.

Kadıköy Kozyatağı'nda bir rezidans inşaatınıın 14. katından demir ve kalasların üzerine düştüğü işçi hayatını kaybetti. Ölüm haberi üzerine işçinin arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

14 KATTAN DEMİR VE TAHTA PARÇALARI DÜŞTÜ

Kadıköy'de bir inşaatın 14'üncü katında iskelenin çelik demir ve tahta parçaları şantiye bahçesinde işçinin üzerine düştü. Olayda işçi yaşamını yitirirken arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

BİR İŞÇİ ALTINDA KALDI, HAYATINI KAYBETTİ

Olay, Kozyatağı Değirmen Sokakta'ki bir rezidansın inşaatında saat 09.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre işçiler işe başladıktan kısa bir süre sonra yüksek bir gürültü duyuldu. Sesler üzerine inşaattan çıkan işçiler inşaatın 14'üncü katındaki iskeleden çelik direklerin ve kalas denilen tahta parçalarının düştüğünü gördü. Parçaların düştüğü yere giden işçiler bir arkadaşlarının malzemelerin altında kaldığını gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, işçinin öldüğünü belirledi.

ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ölüm haberi işçileri yasa boğdu. İşçiler şantiye bahçesinde ağlamaya başladı. Bazılarının kendinden geçtiği görüldü.

Polis ölümle sonuçlanan olayla ilgili çalışma başlattı. İnceleme devam ediyor.

İlgili Haberler
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadıköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (43)

Demokrat:

Ne olmuş, kazalar koyunların iziniyle olanağan. Patron üç beş kuruşla suçunu kapatır.

9
34
yanıtYanıtla
rauf:

hdpliler eyleme cikar simdi

24
2
yanıtYanıtla
KENAN:

YA İNSAN OLSUN HİÇ Mİ İNSANLIK YOK SİZDE

yanıt0
yanıt0
.....:

ölüm işin fıtratında var

yanıt0
yanıt0
uğur yalçın:

allah rahmet eylesin. . . patron akp li değilse yandı, , ama akp li ise aynen devam. . . .

21
2
yanıtYanıtla
Konyalı:

Vurun öldürün ulan, devlet üç kuruş para için denetleme yapmıyor, özel şirketler sahte rapor hazırlayıp ölümlere göz yumuyorlar. İşçi ölümlerinin asıl katili devlet yönetimidir.

17
2
yanıtYanıtla
TÜRKOĞLU:

Terörle ve teröristle pazarlık, isçi ölümleri, yesil katliamı, yolsuzluklar, vs. . . . . . . iSTE ÖZLENEN YENİ TÜRKİYE. . . . . . . . .

13
5
yanıtYanıtla
rauf:

hdpliler sanki ulkemizin sorunlari olumleri umrundaymis gibi simdi sokaga dokulur ortaligi yakar niye yaptiniz sorsan cevap olen isciler icin derler ama amaclari farkli

14
4
yanıtYanıtla
VİCDANI DİNLE:

ulan ne hale gelmişiz adam ölmüş siz durumu siyasete bağlıyosunuz allah akıl fikir verin . Bu kadar sacma ve alakasız yorum olur mu arkadaş yaa. . . . . .

yanıt0
yanıt0
meriç:

Eğri oturup doğru konuşalım. Malesef işçilerimiz de bana birşey olmaz deyip gerekli aparatları kullanmıyorlar. Tıpkı bizlerin de trafikte emniyet kemeri takmaması gibi. .

15
3
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title