Haberler

Reyting Rekortmeni Karagül'ün Final Tarihi Belli Oldu

Güncelleme:

FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi 'Karagül' 125. bölümde ekranlara veda edecek.

Bu yıl 4. sezonunda olan FOX'un reyting rekortmeni "Karagül" dizisi, sona doğru yaklaşıyor. Uçankuş TV'nin "İki Kadın Arasında" programının haberine göre Murat Saraçoğlu'nun yönettiği Gaziantep'te çekilen dizi, 125. bölümde ekrana veda edecek. İlk 3 sezonunda Yavuz Bingöl ile Özcan Deniz'in de rol aldığı dizinin son olarak 115. bölümü çekilmişti.

KENDAL, ÖZLEM VE BARAN'LA YOLA DEVAM

Dizide kötü adam Kendal'ı canlandıran Mesut Akusta ile genç yıldızlar Mert Yazıcıoğlu ile Hilal Altınbilek, "Karagül"ün yapımcısının sonbaharda çekeceği yeni projelerinde rol alacak. Dizide Baran karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu ile yengesi Özlem'i canlandıran Hilal Altınbilek, 2 yıldır aşk yaşıyor.

ECE USLU'NUN BİTMEYEN DİZİ İSYANI

Karagül'ün Ebru Şamverdi'si Ece Uslu'nun dizinin Gaziantep'teki daimi mekanı olan konak çekiminden paylaştığı fotoğrafın altına "Bir eğleniyoruz, bir eğleniyoruz. Aman da aman… Bitmeyen Karagül dizisi" yazması dikkat çekti. Bu durum dizinin yönetmeni Murat Saraçoğlu'ndan ayrılıp boom operatörü Ejder Özgür'le beraber olmaya başlayan Ece Uslu'nun diziden çok sıkıldığı şeklinde yorumlandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Murat Saraçoğlu Yavuz Bingöl Gaziantep Ece Uslu Magazin Haberler

500

Yorumlar (15)

Gaziantep-TÜRK:

Bende Ufak bir bilgi Paylaşmak istedim Sizlerle. Dizinin Büyük bölümü Gaziantep''de Çekilmekte. Bir kısmı ise Şanlıurfa ilinin Halfeti İlçesinde Çekilmekde. Oyuncuların Konakladığı yer Gaziantep. Oyuncular Halfeti ilçesiyle Gaziantep arasında Mekik döşüyorlar. Ve En önemlisi Gaziantep Güneydoğu ili değildir. Bilin istedim. :) Saygılarımla. .

6
15
yanıtYanıtla
02:

Nerenin ili İsrailin mi ? Böyle salak salak konusuyorlarya kendilerini kaf dağında görür gibi , sende haklısın İşid''in ana bölgesi olduğu için Gaziantep dillerden düşmüyor :)))

yanıt5
yanıt4
İZMİRLİ:

guneydoğu diince aklıma hemen Antep geliyor neden acaba??

yanıt3
yanıt0
KÜRT GÖRÜNÜMLÜ TÜRK:

EEE ne yani coğrafya öğretmen leri bize hep yalanmı söyledi Gaziantep güneydoğu şehri diyerek

yanıt5
yanıt1
Gaziantep-TÜRK:

Senin Coğrafya öğretmenin bilgisi yokmuş demekki. Akdeniz Bölgesiyle Güneydoğu anadolunun Kesiştiği bölge. Bu durumda Gaziantep''i Güneydoğu ili yapacak diye bir Kaide yok. !

yanıt0
yanıt0
Gaziantep-TÜRK:

Yok Tek Devlet Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin. Kendimizi Kaf dağında görmüyoruz. İşid dediğin Örgüt. Sadece Türkiyede Değil, Avrupanın Her yerinde var. Adıyamanda da var. Ankarada da. İstanbuldada. Gaziantep Tabi dillerden düşmez. Vatanımız burası. Yorumlarada cevap verirken artislik yapıp dalma :D

yanıt0
yanıt0
mine:

Diziyi bastan beri izledim. kendal rolüyle mesut akusta cok basarili ayakta alkislanacak sanatci. insallah baska dizilerde mesut beyi izlemek nasip olur.

10
3
yanıtYanıtla
UrfaliMobil-IOS:

Gaziantep'te degil şanliurfa halfeti'de çekiliyor

7
4
yanıtYanıtla
KRAL-ADANALI:

Az bise izledim bikere kuru bagirtidan baska bise yoktu :))

11
0
yanıtYanıtla
Hayran:

Salaklar dizisi, ben bile sıkıldım artık

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title