Haberler

Reyhanlı'da İsrail Protestosu

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde, İsrail’in Gazze’de Müslümanlara karşı uyguladığı zulüm protesto edildi.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, İsrail'in Gazze'de Müslümanlara karşı uyguladığı zulüm protesto edildi. Öfkeli kalabalık, İsrail bayrağı yaktı.

Atatürk Meydanı belediye önünde bir araya gelen STK ve siyasi parti temsilcilerine vatandaşlar da eşlik edip, İsrail aleyhine sloganlar atıldı.

STK adına basın açıklaması yapan Fadıl Şanverdi, "Şu an burada toplanan herkesin gönlünde tankların gölgesi altında sabahlayan Gazzeli kardeşlerimizle birlikte tankların gölgesi altında sabahlamak ve Siyonist İsrail'in silahlarına, bombalarına karşı taş ile karşılık vermek var" dedi.

"Filistin, Afganistan, Moro, Keşmir, Arakan, Çeçenistan, Doğu Türkistan, Suriye, Mısır, Irak, dünyanın dört bir yanındaki Müslümanların kalbi bizim kalbimizdir, Reyhanlı ensarın kalbidir bunu buradan tüm dünyaya ilan ediyoruz" diyen Şanverdi, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Dostlar, merak etmeyin vakit uyanış vaktidir adımlarımızı duysun emperyalistler, kapitalistler, katil Siyonistler... Mısır için yürüdük, Suriye için yürüdük, Filistin için yürüyoruz her yerde yürüyeceğiz ve özgürlük bayrağını Kudüs'e Mescid-i Aksa'ya dikeceğiz. Şimdi bu zulümlere sessiz kalanlara, tarafsız kalanlara soruyoruz; Suriye'de, Filistin'de, Mısır'da, Doğu Türkistan'da, Irak'ta ve diğer tüm zulüm altındaki bölgelerde yüz binlerce insan katledildi, toprağın altına gömüldü, çocuklar öldürüldü, kadınlar kirletildi soruyoruz sizlere ey sessiz kalanlar bu insanların 4 ağaç kadar değeri yok mu? 4 tane ağaç için yürüyüşler yaptınız memleketi yakıp yıktınız, şu an Filistin'de çocuklar can çekişiyor fakat sesiniz çıkmıyor. Şehitlerimiz adına söylüyoruz yazıklar olsun hepinize."

Duaların okunduğu protesto gösterisinde, İsrail bayrağını da yakan öfkeli kalabalık, daha sonra İsrail aleyhine slogan atarak olaysız dağıldı. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Reyhanlı İsrail Gazze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
title