Haberler

Reyhan Karaca: Bir Gay ile Evlenebilirim

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Reyhan Karaca konuk olduğu bir magazin programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Deniz Seki için birçok ünlü ismin bir araya geldiği klipte de yer alan Karaca, hakkında merak edilenleri canlı yayında anlattı.

"DENİZ SEKİ'NİN KARDEŞLERİ BENİM DE KARDEŞİM"

"Emel Müftüoğlu ve Özgür Aras birlikte planlayıp Deniz Seki için bir klip yapmak istediler. Klibi Deniz'in kardeşi Serdar Seki çekti. Klipte herkesin siyah giymesi istendi. 25 kişi kadardık. Çok ajitasyon olmadan neşeli ve hüzünlü bir klip olacağını düşünüyorum. Deniz için herkes koşar çünkü insanlar Deniz'i çok seviyor. Onun kardeşleri benim kardeşlerim gibi, annesi de benim annemdir. O da kardeşim hastayken benim yanımda olmuştur.

"SANATÇILAR ÇOK DUYARLI"

Kardeşimin hastalığı döneminde; Hülya Avşar, Gülben Ergen, Sibel Can, Sezen Aksu, Ajda Pekkan, yıllardır görmediğim birçok insanı yanımda gördüm. Sanatçılar bu konuda çok duyarlı. Bir sabah bir uyandım ki Yılmaz Morgül hastanede ziyarete gelmiş."

"BİR GAY İLE BİLE EVLENEBİLİRİM"

İnsan kendini hissettiği yaştadır. Kendimi 16 yaşında hissediyorum. Halen daha sokakta kedi köpek peşinde koşuyorum. Hayatımda biri yok. Olmayacağı anlamına gelmiyor ama karşıma da kimse çıkmıyor. Öyle bir arayışta da değilim. İlişkide kalıplarım yok. Bir gay ile bile evlenebilirim. Benim için sevgi ve saygı esas. Beni sevsin, hayvanları sevsin.

"3-4 KİLO DAHA VERECEĞİM"

Kişiye özel bir diyetle zayıfladım ve günde 2.5 saat kardiyo ve pilates ağırlıklı çalıştım.
Hedefe kitlenince oluyor. Normal hayat için değil, ekran için 3-4 kilo daha vereceğim.

"GEORGE MICHAEL İLE İRTİBATTAYIZ"

George Michael ile halen daha irtibattayız. Klibimi gönderdim. Haberler geliyor gidiyor. Belki bir gün başka şeyler de yaparız.

"YENİ BİR ALBÜMLE KARŞINIZDA OLACAĞIM"

Ayla Çelik'ten bir şarkı aldım. Önümüzdeki zamanlarda yeni bir albümle karşınızda olacağım.Çok sıcak bir şarkı. Altyapısını Avrupalı ve Amerikalı isimler yapacak."


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Emel Müftüoğlu Reyhan Karaca Serdar Seki Deniz Seki Magazin Haberler

500

Yorumlar (14)

Geyveli kızmobilWeb@haberler.com:

bunlarda yararlaniyodu ya uyuşturucudan tabi severler yanında olurlar haberlerde başka sıradan bir insan olsa veryansın ederler sokakta görseler yanına bile yaklaşmazlar şimdi deniz hanım ünlü diye onlara bu zehiri buluyo diye kıymetli mi oldu gelde külahıma anlat sen onu

5
0
yanıtYanıtla
TEZCAN:

Gündemde kalmak uğruna yapmayacagınız şey yok. Bi erkekle birlikte olup sonrada seninle birlikte olmasını kaldırabiliyorsan hiç boşuna rejim yapma sende midede yok

4
0
yanıtYanıtla
imalion:

zaten istediğiniz o değilmi erkek lafta erkek olsun hiç bir işime karışmasın beni şeeetmesin süs gibi yanımda gezsin size de o yakışır

4
0
yanıtYanıtla
aydan ay:

gündeme gelmek için nasıl saçmalasam acaba, en saçma ne söylesemde gündemde kalsam diye düşünüyorlar galiba

3
0
yanıtYanıtla
aslı:

şaka gibi gerçekten pess

3
0
yanıtYanıtla
Geyveli kızmobilWeb@haberler.com:

laf olsun torba dolsun

2
0
yanıtYanıtla
milli:

Ya sabır. . . . . . . .

2
0
yanıtYanıtla
cinli:

KAFAYI YEMİŞ :) KİLO VERECEĞİM DERKEN AKLINDAN DA VERMİŞ

2
0
yanıtYanıtla
cevapmobilWeb@haberler.com:

Çüşşşşşşşş artık

2
0
yanıtYanıtla
HahaaaaaMobil-IOS:

Yanacaksın cehennemde

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title